Jak být žensky chic i v zimě!

2.2.2015

Určitě to dobře znáte. Rády byste se hezky oblékly, vytáhly šaty a cítily se žensky. Odradí vás ale výhled z okna – mráz, vítr a tma. Jak si uchovat pocit ženskosti a zůstat při tom v teple i v zimě? Koukněte na video!
 

 
1. Pastelové barvy
Jednoduchým krokem, jak přelstit zimní období, je obléknout se do jarních barev! Já zvolila jemný zelený kabát a doplnila ho o áčkovou sukni, rolák a chlupatou čepici.

2
Kabát – TOPSHOP (patro 1), rolák, sukně a čepice – RESERVED (patro 0), silonky – MARKS & SPENCER (patro 0, 1), boty – H&M (patro -1, 0)

 
2. Odstíny béžové
Jemná béžová vám do zimních dnů přinese hezký klid. Já si vzala džínové šaty, ze kterých jsem díky zkrácenému svetříku vykouzlila sukni, roztomilé rukavice a teplou bundu. A cítila jsem se skvěle!

3
Šaty a rukavice – C&A (patro -1, 0), svetřík – LEVI’S (patro -1), bunda – Promod (patro 0), taška – Reserved (patro 0), silonky – MARKS & SPENCER (patro 0, 1), boty – H&M (patro -1, 0)

 
3. Červená
Černá, bílá a červená je jedna z mých oblíbených barevných kombinací. Určitě si umíte představit, jakou jsem měla radost, když jsem objevila tento kabát! Stačí jedna výrazná barva a outfit se ihned rozsvítí. Já červenou využila jak na kabátku, tak na čepici a sladila i rtěnku. Pár detailů a hned si připadáte jako dáma. Zkuste to!

4
Čepice – C&A (patro -1, 0), kabát a taška – Reserved (patro 0), šaty – F&F (patro 1), silonky – MARKS & SPENCER (patro 0, 1), boty – H&M (patro -1, 0)

 

Který outfit vás zaujal nejvíce? A jaké jsou vaše triky na to, jak se i v zimě cítit chic?

Peter
Mohlo by vás zajímat