Styl pro vaše ratolesti

11.2.2014

Máte malé děti? Pokud ano, určitě při jejich oblékání myslíte z velké části na praktičnost. Dětičky každého věku se často ušpiní, ať při zdolávání obrovského kopce zmrzliny nebo když zrovna prozkoumávají všechny poklady, které příroda ukrývá. Ale někdy i vaše děti chtějí „dělat parádu“. Co pro ně v tom případě můžete „ulovit“ v PALLADIU?

 
I když jsme si jistí tím, že i chlapci se rádi „oháknou“, věnujeme náš článek především tomu, jak pro různé události obléknout holčičky. A proto jsme vybrali kousky pro desetiletou modelku. Už při výběru prvního outfitu, zakřičela naše modelka „jéééé“. Hned bylo jasné, že jako první musíme vyzkoušet bílé šaty značky La Libellula z prodejny Magic Child (patro +1). Takové totiž ve chvíli z vaší holčičky udělají malou princeznu z pohádky, které už jenom chybí polibkem proměnit ošklivého žabáka v krásného prince. Svojí holčičku oblékněte jako princeznu třeba při příležitosti různých akcí jako je oslava narozenin, svatba, návštěva divadlo anebo vystoupení na školní besídce. Prodejna Magic Child (patro +1) je rozdělena na dvě sousedící sekce, kde vyberete jak pro úplně malá miminka, tak pro větší kluky i holky. Magic Child (patro +1) nabízí mnoho různých značek např. už zmíněná La Libellula, ale také italská značka pro děti il gufo, Sarabanda apod. Kromě oblečení nabízí rovněž stylové boty UGG, Gallucci,Atlanta a další luxusní značky.

 

upravit děti 1
 

(šaty La Libellula, čelenka Magic Child)

 

 


upravit děti 2

(triko a sukně il gufo, čelenka Magic Child)


 
Rádi byste vaše dítko oblékli stylově do školy? Zajděte do prodejny Levi’s Kids (patro -1). Určitě tuto značku stejně jako my znáte díky džínům různých barev i střihů, přesto vás možná překvapí, že zde najdete i mikiny nebo stylová trička např. s fotografií Amy Winehouse. Naší malou modelku jsme oblékli do džínové košile a červených kalhot. Jak si tento outfit užila, posuťe sami 😉

 

upravit 3

(košile a kalhoty Levi’s Kids)

 
Holky nemusí do školy nosit pouze kalhoty. Proto nezapomeňte navštívit prodejnu s italskou značkou Original Marines (patro -1) a sáhněte např. po krásných modrých šatech s detailem uprostřed, které mají i v červené barvě. Jsou z příjemného materiálu. V této prodejně vyberete pro vaše ratolesti oblečení na běžné nošení, ale  i slavnostnější kousky. Co nás zde zaujalo, nebylo pouze oblečení, ale i boty.

 

upravit děti 4

(svetr Sarabanda, šaty Original Marines)

 

originalmarines

Zdroj: www.originalmarines.com/en

 
Obrovský výběr oblečení vás zaručeně dostane v prodejně C&A (patro -1/0). Vyberete zde vše možné od čepiček pro úplná miminka až po bundy pro větší děti.  My jsme naší modelce vybrali mikinu a džíny, které jsou ideální do školy nebo třeba na procházku. Ale najdete zde i oděvy pro jiné příležitosti ne jen do školy. Přesvědčte se sami!

 

upravit děti 5

(mikina C&A)

 

Nemůžeme zapomenout na další prodejnu s dětským oblečením, která se nachází v patře +1. Je to prodejna MOTHERCARE, která prodává oblečení pro kluky i holky do věku 10 let. Kromě toho zde můžete nakoupit základní potřeby pro miminka a nastávající maminky. Nám se zalíbilo oblečení z nové kolekce ve stylu malých námořníků a s různými motivy např. s obrázkem srdce.

mothercare

Zdroj: www.mothercare.com

 
Podobně jako některé značky zmíněné výše (např. Levi’s Kids), má svou dětskou řadu i značka Marks & Spencer (patro 0 a +1). Tato značka byla založena už dříve jak před sto lety a dnes kromě pánských, dámských oděvů a potravin nabízí svým zákazníkům i dětské oblečení. Ze široké nabídky dětského oblečení zkombinujte např. černou sukni, tričko a svetr s motivem květin.

marksandspencer

Zdroj: www.marksandspencer.com 

 
Tak co říkáte? Vybrali jste i vy něco pro své ratolesti?

Šárka
Mohlo by vás zajímat