Květen by PALLADIUM

7.5.2014

I tento měsíc jsme si pro vás v PALLADIU připravili hned několik zajímavostí. V květnu si v PALLADIU můžete vychutnat výstavu obrazů Jany Sedlmajerové a Moniky Zieneckerové, kterou pořádáme ve spolupráci s Celosvětovou Galerií Umění. Zároveň se můžete těšit na speciální akci ke Dni Matek, Shopping Fever, zbrusu novou prodejnu GERRY WEBER, L´Occitane v nové podobě a na mnoho dalšího. My se, na oplátku, budeme těšit na vás!

 

Den Matek

Letošní Den matek připadá na neděli 11. května. Přesně v tento den budeme i my v PALLADIU od 13 do 17 hodin na patře 0 u Infokiosku tento svátek oslavovat. Prvních 200 maminek, které v PALLADIU v období 1.–11. května nakoupí v hodnotě 500 Kč (mimo supermarket Albert), od nás dostane dárek – květinu, malý kosmetický dárek a originální látkovou taškou PALLADIUM. Navíc se mohou nechat vyfotografovat a zúčastnit se tak soutěže o DEN SE STYLISTKOU a DÁRKOVÉ POUKAZY v hodnotě 5 000 Kč! Maminky nebo vás, kteří chcete své maminky v tento den obdarovat, jistě potěší možnost výhodných nákupů v prodejnách PALLADIA. Slev a speciálních nabídek je celá řada. Více se o nich dozvíte zde.

Den matek
Otevření nových prodejen v PALLADIU

GERRY WEBER již brzy v PALLADIU

V pátek 9. května přivítá své zákazníky nová prodejna GERRY WEBER (patro +1). Chcete-li se obléknout stylově a v duchu aktuálních trendů, navštivte ji. Tato značka Vám nabídne dámské nejnovější módní trendy, které ženám nejen sluší, ale i skvěle padnou. Vybírat můžete z mnoha stylů, barev a materiálů. K novému outfitu přidejte módní GERRY WEBER doplňky jako kabelky, sluneční brýle, letní sandály nebo lodičky na podpatku. V prodejně seženete také značku TAIFUN.

GerryWeber_mitSignet0,4_neg

Redesign prodejny L´Occitane

Značka L´Occitane (patro 0) slaví 10 let působnosti na českém trhu, a tak si pro vás připravila na pondělí 12. května znovuotevření své prodejny, kterou redesignovala. Nový interiér prodejny bude připomínat útulná provensálská obydlí. Kromě novinky, kterou je u L´Occitane toaletní voda Néroli&Orchidée, najdete v prodejně širokou škálu dalších omamných vůní a výrobků péče o pleť, tělo i vlasy.

Snímek obrazovky 2014-05-06 v 13.08.18

Shopping Fever v PALLADIU

Ve dnech 16.–18. května 2014 vás čekají 3 dny nakupování plné slev ve vybraných prodejnách v PALLADIU. Můžete se těšit na slevy, dárky a skvělou službu Shopping Boyfriend, kterou najdete exkluzivně právě v PALLADIU. Kupte si květnové vydání časopisů ELLE, Marie Claire anebo InStyle, ve kterých najdete kupóny na slevy a dárky spolu s podrobnostmi o bezplatné službě Shopping Boyfriend (pokud jste členem MasterCard® ELITE programu, získáte výhod ještě více). Vyzkoušejte, jaké to je nakupovat jako hvězda! Zamluvte si svého Shopping Boyfrienda, který vás bude doprovázet při nakupování a bude za vás nosit tašky plné nákupů, které v PALLADIU pořídíte. Využijte bezplatně služeb našich Shopping Boyfriendů! Po celou hodinu s nimi můžete pohodlně nakupovat a užívat si nákupů v PALLADIU plnými doušky!

Shopping fever_shopping boyfriend

sdg

Výstava obrazů 

Jana Sedlmajerová a Monika Zieneckerová

Zveme vás do PALLADIA také na výstavu obrazů malířek Jany Sedlmajerové a Moniky Zieneckerové. Výstavu pořádáme ve spolupráci s Celosvětovou Galerií Umění.

Jana Sedlmajerová vytváří energetické obrazy plné lásky a pozitivní energie. Ovládá techniku vzdušného štětce (air brush), jež je velmi náročná a má požadavky na velmi precizní provedení. S touto technikou pracuje celý život v různých obměnách. Jednou z takových obměn je nová kolekce obrazů „Šperky na stěnu“, které vznikají kombinovanou technikou, a jsou doplněny přírodními materiály a drahými kameny do plastiky.

[800-600].selenitovy_andel_50x70_2014_1

Obrazy Moniky Zieneckerové představují nejen její vášeň k makrofotografii přírody – snímky zachycující krásné detaily námi běžně nepostřehnutelné, ale tyto fotoobrazy odrážejí především její vlastní životní zkušenosti a poznání, která se jí postupně otevírala a zcela zásadně měnila její život a chápání jeho hlubších souvislostí.

[800-600].tajemstvi_1

Výstavu najdete na patře +1 od 1. – 31. 5. 2014.

 

PALLADIUM Magazine

Zlatý středník

20140425161142_00001

Čtvrtek 24. dubna 2014 byl pro PALLADIUM dnem D. Náš PALLADIUM Magazine totiž získal 2. místo v kategorii Nejlepší B2C časopis v soutěži Zlatý středník 2013. Tento úspěch nás velice těší a jsme na něj patřičně hrdí. Stáhněte si PALLADIUM Magazine do chytrých telefonů nebo tabletů. Pro iPhony a iPady na App Store a pro telefony a tablety s Androidem na Google Play.

App Store a Google play_QR kod

Zaboduj v letních kolekcích

Nová soutěž na Facebooku

Hrajte s námi o bezva ceny a při tom si procvičujte svou paměť v nové hře Zaboduj v letních kolekcích, která probíhá na facebookové stránce PALLADIA. Kolik kousků z letní kolekce si zapamatujete? Budete chytřejší a rychlejší než ostatní hráči? To nezjistíte, pokud s námi nebudete hrát! V prvním kole hrajeme o dárkový poukaz v hodnotě 1 000 Kč do prodejny ECCO (v dalších kolech se můžete těšit na výhry od Armani Jeans, Etam Lingerie, AFFLICTION a dalších). Kromě této hlavní výhry budeme rozdávat i okamžitou výhru, a to pro každého, kdo se do hry zapojí. Vstupte do hry!

Zaboduj v letnich kolekcich_bez headlinu_promo

Lucie
Mohlo by vás zajímat