Konečně adventní pohoda?… Víme, jak na ni!

12.12.2016

Poslední advent je před námi, a tak je nejvyšší čas si ho užít! Zbrzděte a vychutnejte si ho. A jak na to? Vytvořte si doma tu pravou magickou atmosféru. Zapalte si voňavé svíčky, ozdobte dveře hvězdami, za okna pověste světýlka a oblečte si pohodlné pyžamko.

# Zlato & stříbro

Metalické ozdoby mohou ozdobit váš byt ještě dřív, než nastane Štědrý den. Vánoční postavičky postavte na poličku a ozdoby pověste na dveře každého pokoje. Stačí málo a váš domov bude svátečně zářit.
dkor

 

 

Ozdoby, Á LA MAISON, (patro -1). Svícen, Tchibo, (patro -2). Látkový jelen a třpytivá dekorace, Á LA MAISON, (patro -1).

# Noční košilka

Košilka je nestárnoucí klasika a je tak jen na vás, jaký model na domácí lenošení zvolíte. Nosí se kytičky, kostka i jemná krajka. Důležitý je příjemný materiál i líbivý vzor. Velký výběr těch nejkrásnějších pyžamek najdete téměř v každém módním obchodě v PALLADIU. My doporučujeme cestu do H&M (patro -1, 0) nebo F&F (patro +1).

dds
2-pyza

Košilka s krajkovým detailem, MANGO (patro +1). Noční košile, F&F (patro +1). Noční košile, Lindex (patro 0). Flanelová košile, H&M (patro -1, 0).

# Kouzelný věnec

Co nejvíc evokuje advent? Přece ozdobný vánoční věnec. Pokud jste takový ještě něstihla pořídit, skočte pro něj do PALLADIA. Kromě klasického se čtyřmi svíčkami, si můžete pořídit i dekorační věneček na dveře nebo na svíčku. Vánoce na vás tak dýchnou už při vstupu do dveří a nedělní oběd bude s ozdobeným stolem ještě lahodnější.

vence

Věnce, Potten & Pannen (patro -2).

# Jemné dráždění

O svátcích nemusíte být zabalená jen ve velkém kostkovaném pyžamu a huňatém županu. Parádu uděláte i v moderním bodýčku nebo sexy košilce. Kombinace červené a černé je atraktivní a přitom elegantně sváteční. Navíc může být takové sexy pyžamko příjemným vánočním dárkem pro přítele

 

sexy

Overal, Intimissimi (patro +1). Body, Tezenis (patro -1). Červený overal, H&M (patro -1, 0). Body, RESERVED (patro 0).

 

# Magické světlo

Bez světel a vůní by předvánoční a vánoční čas nebyl tím, čím je… Proto si pořiďte světýlka nejen na stromek a do oken, ale prostě všude kam se dá! Svítícím řetězem ozdobte rám postele, svítící stromek se bude vyjímat jako originální dekorace a kouzelné zářící chaloupky ozdobí každý temný kout. Rozzařte domov a užijte si magickou atmosféru!

svetla

%c2%a8svetla

Světýlka, Tchibo, (patro -2). 

 

# Zachumlaná v županu

Že ještě nemáte huňatý župánek na pohodové domácí válení? Pak to rychle napravte! Sledování pohádek je totiž ještě o level zábavnější, když je vám při něm příjemně teploučko… A jestli se chystáte na romantickou noc se svou drahou polovičkou, je saténový župánek s krajkou to pravou volbou!

fdfd

zupany

 

Župan, F&F (patro +1). Sexy župánek, Intimissimi (patro +1). Župan, Tezenis (patro -1). Vzorovaný župánek, H&M (patro -1, 0). 

Foto: archivy firem, Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat
16.10.2020