Zpátky do školy!

7.9.2015

Září vždy značí začátek. Nové módní sezóny, podzimu, no a také školního roku, co si budeme nalhávat. I když už jsme obě na vysoké škole, rády si tyhle první školní dny připomeneme. My i spolužáci jsme se přes prázdniny změnili k nepoznání, každý vytáhne svůj nejlepší letní outfit, a zkrátka začínáme nanovo. My vám ukážeme čtyři outfity, které jsou na první školní měsíc jako stvořené. A pamatujte, že je ještě krásně teplo, tak se nezapomeňte trochu odvázat!

šaty – RESERVED (Patro 0), kabelka – RESERVED (Patro 0), boty – PERY (Patro -2)

První outfit a hned ve výrazné červené. Zbytek šatů je konzervativní – s dlouhým rukávem a úzkým výstřihem, proto se v nich ve škole nebudete muset stydět nebo si připadat nevhodně. Nás tenhle střih baví a máme pocit, že působí nejen elegantně, ale zároveň i mladě.

Batoh – TOPSHOP (Patro +1), tričko TOPSHOP (Patro +1), sukně – F&F (Patro +1), boty – PERY (Patro -2)

Áčková sukně s knoflíčky jsou hitem letošní sezóny. Džínová, koženková, plátěná, vždy budete za hvězdu. Nás okouzlila tato bílá, jelikož je zároveň i neokoukaná. Crop top se s ní rázem proměnil na zcela nositelnou věc – žádný nevhodně odhalený pupík. Pořádný, stylový batoh se shání opravdu těžko. Tento šedivý je nejen elegantní, ale se spoustou kapsiček i praktický.

Košile – TOPSHOP (Patro +1), Džíny – RESERVED (Patro 0), boty – PERY (Patro -2)

Potrhané džíny, mokasíny a pohodlná flanelka. Klasika do školy. Zkuste ji ale oživit netradiční barvou. Žlutá hořčicová barva je neotřelá, málokdo si na ni troufne, a proto v ní stoprocentně zazáříte. Nechte ji vyniknout a zbytek outfitu už s barvami nepřehánějte.

Pončo – RESERVED (Patro 0), Kalhoty – Levi’s (Patro -1), boty – PERY (Patro -2), kabelka – TOPSHOP (Patro +1)

Černé upnuté džíny se vám budou hodit téměř ke všemu. Je proto dobré mít takové, které vám opravdu sednou, budou pohodlné a budou vypadat dobře. My ty svoje našly v Levi’s. Tentokrát jsme je doplnily o pohodlné pončo, které při nudné hodině či nekonečné přestávce v klidu použijete jako přikrývku (ale nikoho k ničemu nenavádíme!).

 A v čem nejraději vyrážíš do školy ty?

Peter
Mohlo by vás zajímat