Pozdní léto ve městě

30.8.2015

Pozdní léto je jedno z nejkrásnějších období v roce, užíváme si dlouhé dny, vlahá rána a večery. Už se ovšem nedusíme horkem a můžeme si na sebe obléct i něco jiného než titěrné šortky a vzdušné tílko. Je to také jediné období v roce, kdy si s radostí můžete obout kozačky a obléct šortky nebo stejně jako já vrstvit kabátek a šaty a obout si pantofle. Letos jsou trendy 70.léta, užijte si denimové šortky a košile, třásně i volné vesty. Rozhodly jsme se vám ukázat naše čtyři oblíbené outfity, které můžete nosit na několik způsobů. Každý je jiný, ale jedno mají společné: nabízí maximální pohodlí, můžete v nich vyjít brzo ráno z domů a přijít až večer. A věřte nám, budete se cítit dobře. 

Pruhované tričko je věčné a nikomu by nemělo chybět v šatníku stejně jako nadčasové kotníkové boty.

Snímek obrazovky 2015-08-21 v 16.21.13

Top – Levis (patro -1), vesta – MANGO (patro 1), kabelka – F&F (patro 1), džíny – H&M (patro -1, 0), balerínky – C&A (patro -1, 0)

Maxi černá vesta je moderní, obléct si ji můžete k džínám, šortkám, ale i k šatům. Klidně ji v pase stáhněte úzkým páskem nebo ji nahraďte hedvábným šátkem.

Snímek obrazovky 2015-08-21 v 16.21.32

Vesta – Promod (patro 0), šortky – LEVIS (patro -1), boty – Office Shoes (patro -1), top – F&F (patro 1)

Šaty, které jste nosily po celé léto, nemusíte schovávat hluboko do skříně na další sezónu! Stačí si přes ně přehodit bundičku nebo lehký kabátek, doplnit ho sandálky a jednoduchý letní look se ihned stává elegantním outfitem do města!

Snímek obrazovky 2015-08-21 v 16.20.22

Šaty – Calvin Klein (patro 1), kabát – Promod (patro 0), džíny – TOPSHOP (patro 1), boty – Office Shoes (patro -1)

V létě fandím světlým barvám a skvělým nákupům ve slevách! Letos jsem ulovila tyhle kraťasy. Baví mě šortky do pasu a bílá barva na opáleném těle. Během léta jsem je většinou nosila s nějakým lehkým tílkem. Tentokrát jsem vsadila na členitě střiženou halenku a kotníčkové boty.

Snímek obrazovky 2015-08-21 v 16.20.41

Top- TOPSHOP (patro 1), šortky – Levi´s (patro -1), kabelka – Marks & Spencer (patro 0, 1), boty – Baťa (patro -1)

Jedno však máme v tomto období společné, po slevách opět vyrážíme na lov podzimních kousků, které zaplavily naše oblíbené obchody, snažíme se ulovit něco jiného, netradičního a zároveň nadčasového! Snad jsme vás alespoň malinko isnpirovaly. Kousky, které jsme si oblékly my, teď můžete mít i vy! Krásné babí léto.

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat
30.5.2013
Od Sandry