Inspirace z první ruky: Jaké trendy letos ovládly týdny módy?

29.11.2018

Fashion week je jednou z největších módních událostí roku. Celebrity, prominentní blogerky, modelky a renomovaní designéři předvádí na týdnech módy ty nejvíce cool kousky na nadcházející sezonu. A to nejen na molech, ale i v ulicích. Prozkoumali jsme jaké trendy ovládly letošní „fashionweekovou velkou čtyřku“. Tedy čtyři města – New York, Londýn, Milán a Paříž, kde se konají ty nejvelkolepější týdny módy. 


Hot pink

Ve všech metropolích jsme mohli vidět jednu barvu, která dominovala jak street stylu, tak přehlídkovým molům – růžovou. Nejedná se ovšem o jemný odstín, kterému je v poslední době přezdíváno millenial pink a který ovládl Instagram. Jde o žhavou fuchsiovou, ta dokonale rozzáří váš zimní look. Nosí se na svetrech, kabátech, sukních, šatech – jednoduše na čemkoliv, na čem se vám jen zlíbí.

Svetr, Marks & Spencer, (patro 0, +1). Kabát, Orsay (patro 0).  Sukně, RESERVED (patro 0). 

Glamour

Třpytivé kousky, ve kterých zazáříte (a to doslova) nejen na silvestrovském večírku, na letošních týdnech módy také nechyběly. Celebrity navíc dolaďovaly své „glam“ kousky v aplikaci KiraKira, kterou když si stáhnete, tak se budete třpytit jako vánoční stromečky z amerických filmů. Metalických materiálů se nebojte ani v případě zimních svršků. Stejně tak nemusíte mít obavy z blyštivých šatů – ty si novoroční mejdan prostě žádá!

Péřový kabát, RESERVED (patro 0). Flitrované tričko, H&M (patro –1, 0). Glam šaty, Mohito (patro +2). 

Fluffy

Kdo by se nechtěl zachumlat do stylového kožíšku? Zima o sobě dává už pořádně vědět a vy nemůžete udělat nic lepšího, než si pořídit chlupatý kabátek. Zapomeňte na fádní barvy a nebojte se pořádně zaexperimentovat. Klidně vsaďte i na ten růžový nebo modrý a dejte tak vale ospalé a smutné zimě!

Růžový kabát, Tally Weijl (patro –1). Béžový kabát, H&M (patro –1, 0). Modrý kabát, Mohito (patro +2). 

Zdroj fotografií: PR, Shutterstock

Klára
Mohlo by vás zajímat
13.4.2017