Ukaž svému příteli 4 módní kousky, které musí mít

29.4.2016

Jaké jsou největší trendy pro jaro a léto 2016 v klučičí módě? Ta nejlepší inspirace z Milána, Londýna nebo Paříže je tady. Ukaž svému klukovi při příštím nákupu ty nejlepší vychytávky pro jarně – letní styl, který frčí. Vyberte společně to, co se k jeho stylu hodí nejlépe a v čem se bude cítit pohodlně a svěže. Doplňte jeho šatník tím nejlepším, co letošní sezóna v obchodech přináší!  

Ležérnost díky Bomber jacket

Konečně můžeme odložit zimní bundy a dlouhé kabáty, které nám dělaly společnost po celou zimu. Vyzkoušela jsi už loni krátké bundičky v bomber stylu? Letos tento trend přešel i do pánské módy. V obchodech narazíte na mnoho jeho variant. Světlům přehlídkových mol na pánských přehlídkách nejvíce lahodily ty v tmavé barvě, ale v obchodech najdete i mnoho odvážnějších kousků, které dokáží rozsvítit jeho outfit. Na ten největší výběr jsem narazila v prodejně H&M (patro 0 a -1), kde o trendy kousky není nikdy nouze.

Bomber2.001

Vzorovaný bomber, H&M (patro 0 a -1). Bomber v khaki barvě, H&M (patro 0 a -1).Černý lesklý  bomber, H&M (patro 0 a -1). Bomber v šedé barvě, H&M (patro 0 a -1).  

Kousek z uniformy díky Chinos 

Znáte chinos kalhoty? Možná ne ten název, ale v ulicích Prahy je potkáváte denně. Jedná se o kalhoty, které přinesli v minulosti do módy američtí vojáci. Jsou méně, než ty společenské, ale více, než běžné džíny. Říká se, že to jsou pravé kalhoty pro džentlemany, takže pokud je toto styl tvého kluka – mrkněte se společně po chinos kalhotách v bílé barvě. Ty totiž patří během letošního jara a léta k tomu největšímu trendu. Doplnit je může nedbalým tričkem, nebo při speciálnějších příležitostech košilí či pleteným svetříkem. Když už  ale budete u společného nakupování, podívejte se i po méně odvážných barvách jako je tmavě modrá nebo béžová klasika – ty totiž sluší pořád.

chinos.001

Chinos bílá varianta, H&M (patro 0 a -1). Chinos kalhoty sněhově bílé, MANGO (patro 1). Chinos modrá varianta, H&M (patro 0 a -1).  

Krátké šortky nejen pro fotbalisty 

Je tvůj kluk fashion nadšenec? Pak mu jistě neunikl ani trend krátkých šortek. Prada i Gucci tento trend letos oživili se vší slávou. Jedná se o kousky v pestrých barvách jako je třeba červená nebo žlutá – skvělé do letní atmosféry na pláž i do města, ale i v usazenějších tónech – černá, tmavě modrá nebo béžová, ale i pestré vzory. Přehlídková mola diktují k šortkám košile s knoflíčky a krátkým rukávem nebo bundičky. Umírněnější variantou však může být i jednoduché tričko nebo košile se zahnutými rukávy.

SHORTS.001

Červené šortky, H&M (patro 0 a -1).  Béžové šortky, H&M (patro 0 a -1). Vzorované šortky s palmovými listy, H&M (patro 0 a -1). Šedé šortky, MANGO (patro 1). Modré šortky se vzorem, GANT (patro 1). 

Baseballová čepice pro uličníky 

Sluší tvému klukovi čepice? Pak ho jaro 2016 bude bavit. Na přehlídkových molech totiž vlasy modelů nebyly skoro ani vidět, o jak oblíbený trend se jedná. Baseballové pokrývky hlavy do svých přehlídek zakomponovali Calvin Klein i Balmain, a to v tmavých barvách, i těch jarních jako je světle modrá nebo růžová. Také jsi v zimě používala vychytávku pro bad hair day? Klobouky, kulíšky nebo vlněné čelenky? Doporuč svému klukovi podobný tip proměněný do jarní uvolněnosti. A kam na ty nejlepší?

čepice.001

Khaki čepice, H&M (patro 0 a -1). Černo-tyrkysová čepice, H&M (patro 0 a -1). Černá čepice, Topman (patro 1). Vans čepice, Vans (patro -1). 

Peter
Mohlo by vás zajímat
8.8.2013
Od Sandry