Červen by PALLADIUM

5.6.2015

I v červnu jsme v PALLADIU připravili spoustu zajímavého nejen pro dospělé, ale i pro ty nejmenší. Blíží se prázdniny a s nimi i dlouho očekávané vysvědčení. PALLADIUM za něj ocení každého, kdo vysvědčení přinese ukázat. Červen bude i ve znamení nadačního fondu Světluška, která si připravila kavárnu POTMĚ a výstavu svých projektů.

Přemýšleli jste někdy, jaké to je být odkázán pouze na svůj sluch nebo hmat? Pokud ano, máte jedinečnou možnost to vyzkoušet v kavárně nadačního fondu Světluška. Před PALLADIEM na náměstí Republiky byla totiž od čtvrtka 4. června za účasti Marthy Issové, Kristýny Podzimkové, Jana Rosáka a dalších otevřena kavárna POTMĚ. V ní obsluhují nevidomí kavárníci, kteří se na rozdíl od vás v černočerné tmě orientují bez jakýchkoliv problémů. Až do 17. června zde máte šanci každý den od 10 do 21 hodin ponořit se do světa bez světla a ochutnat nabízené nápoje. Navštívit můžete také výstavu fotografií fondu Světluška, která na patře +1 v PALLADIU představí od úterý 9. června svoje nejdůležitější projekty.

Svetluska_kavarna po tme

Pro všechny módní nadšence je k dispozici jarně–letní číslo PALLADIUM Magazine, které si stáhněte nejen na cesty do vašeho chytrého telefonu nebo tabletu. Poznejte nové fashion a beauty trendy, které nyní hýbou světem módy. Číslo obsahuje tři Fashion stories, včetně doprovodných videí, tipy na dovolenou či novinky ze světa hudby a knih (ty se vám můžou hodit na letošní letní dovolenou ;). PALLADIUM Magazine je k dispozici zdarma na Google Play i na App Store.


001_palladium1501-cover
Pro školou povinné zákazníky je v pátek 26. června a v úterý 30. června mezi 9:00 a 12:00 připravena speciální akce. Všichni, kdo přijdou se svým vysvědčením za školní rok 2014–2015, budou odměněni kupónem na lahodnou a osvěžující zmrzlinu do Fruitisima! A to není vše! Ve vybraných prodejnách si budou moc nejen školáci nakoupit se slevou a využít další speciální nabídky.

Snímek obrazovky 2015-06-01 v 17.13.13

Peter
Mohlo by vás zajímat
27.11.2014
Od Petera