Jak nosit vzory?

19.4.2018

Pučící stromy, rozkvétající kytky a vzduch plný jara lákají ven do ulic, kde se to jen hemží různými barvami a vzory. Jak správně nosit a kombinovat ty nejžhavější z nich vám prozradíme v tomto článku.


Vzory na vzory

Nosí se všechny. Pruhy, puntíky, květy, hadí vzor i ty, které nedokážete hned definovat. Nakombinujte je tak, jak by vás to napoprvé možná ani nenapadlo. Jednoduše kombinujte dříve nekombinovatelné. Pruhy a puntíky, květy na květy, hadí vzor s kohoutí stopou. Tentokrát jsou pravidla pouze ve vašem estetickém cítění. A pro ty nejotrlejší je tu pyžamový trend. Vzorovaný komplet ze saténu připomínající pyžamo. Pokud si netroufnete na celou soupravu, investujte jen do jednoho dílu a zkombinujte jej s něčím vám přirozenějším. Halenku s koženkovou sukní a volné kalhoty s topem bez ramen.

 

 

Květinová halenka a kalhoty, MANGO (patro +1). Károvaný komplet, RESERVED (patro 0). Saténový oversize komplet, MANGO (patro +1).

Vzorované kalhoty

Základem jarního i letního šatníku jsou široké kalhoty se vzorem. Jaký zvolíte je čistě na vaší momentální náladě. Vezměte k nim nápaditou halenku, kabelku ve formě košíku a vyjděte seběvědomě do ulic. Jaro je tu a spoutaná pravidla zimy jsou pryč!

Zelené kalhoty s květy a růžové vzorované kalhoty, MANGO (patro +1). Bílá halenka s vázáním na rukávech, khaki saténové tričko, H&M (patro -1 a 0). Proutěná kabelka, MANGO (patro +1).

Proužky

Pruhovanou klasiku nesmíme vynechat. Možná vás už tričko s pruhy lehce nudí, ale vzor vám natolik přirostl k srdci, že si jej kupujete stejně pořád dokola. Nechte si poradit a investujte pro změnu do pruhovaných šatů. V trendu jsou s áčkovým střihem, midi délce a nejlépe zavinovací. Sluší opravdu každé postavě, tak buďte ženou v pruhovaných šatech, nikoliv námořník v triku.

Modré a černé zavinovací šaty, H&M (patro -1 a 0). Tmavě modré šaty s jemným pruhem bez ramen, MANGO (patro +1). Tmavě modré šaty s áčkovou sukní, RESERVED (patro 0). Zelená pruhovaná sukně, RESERVED (patro 0).

Puntíky

Puntíky a proužky jsou jako černá a bílá. Odlišná kombinace, která bez sebe nedá ani ránu. Něco jako vaše mladší sestra, se kterou si zas tak moc nerozumíte, ale stejně víte, že budete parťáci na celý život. A pokud jste si mysleli, že může být někdy někde „přepuntíkováno“, pak letošní sezóna vyvrací všechny mýty. Oblečte puntíky na puntíky na puntíky a buďte za královnu. Jen nezapomeňte střídat barvy. V monochromatickém outfitu celého z puntíků byste opravdu vypadala jako klaun.

Sako, Lindex (patro 0). Sukně, MANGO (patro +1). Šaty, RESERVED (patro 0).

Květy

Jak pronesla Miranda ve snímku Ďábel nosí Pradu: „Květy? Na jaro? Jak originální…“ Možná nikdo nečeká, že se na jaře budou květy i nosit, když jsou všude kolem a možná je to každému zcela jasné, protože je prostě miluje! Květy, plnou náruč květů a klidně každý den.

Pokud vás všechny vzory nechávají chladnou, tak vzplaňte alespoň po květech. Kupte si dlouhé šaty poseté květinami a buďte jarní diva! Noste k nim kotníčkové boty na podpatku, pásek do pasu, originální brýle a malou kabelku. Jo a na černou tentokrát zapomeňte.

Zelené šaty, H&M (patro -1 a 0). Hořčicové šaty zavinovací a tmavě modré šaty s květinami, Lindex (patro 0).

Květinový overal, RESERVED (patro 0).

Zdroje: Archivy firem a Pinterest.

Eliška
Mohlo by vás zajímat