Jak přejít elegantně ze zimy do jara

12.3.2018

Jaro už je tu! Podle kalendáře to tak sice je, sluníčko svítí, ale teploty zatím moc jarní nejsou. Co si obléct do aprílového počasí tak, abyste elegantně přešli ze zimy do jara, a aby vám bylo teplo „tak akorát“? Máme pro vás stylové outfity, které vás zachrání!


1. Denim on Denim

Spojení džínového vršku a džínové spodní části oděvu je mezi námi již několik sezón a naštěstí zůstane i pro tu další: Denimové návrhy můžou být opravdu top, důkazem toho je například zateplená denimová bunda s kožíškem, která ideálně zahřeje v chladných jarních dnech a vypadá skvěle. Nebojte se denimový outfit doplnit o pořádný pár kožených bot.

Bunda a kalhoty – Levi´s (patro -1), boty – Office Shoes (patro -1), kabelka a opasek – vlastní, sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1)

2. Transparentní topy

Šifon, hedvábí, satén. Lehké materiály jsou jako stvořené pro jarní dny. Jemné materiály už fantazii pomáhají dostatečně. Proto zapomeňte na hluboký výstřih a vyhrajte si z hezkým spodním prádlem. Elegantní cudnost versus vzrušující odhalení = důmyslná kombinace. Pokud jde o volbu podprsenky, nebojte se kontrastu, vždy se však vyvarujte bílé. Koženkové sukně byly trendem letošní zimy, takže tato kombinace je doslova přechodem mezi letošními trendy.

Transparentní top – RESERVED (patro 0),  sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1), sukně – H&M (patro -1, 0), boty, kabelka – vlastní

3. Spadlé rukávy

Trend nahých ramen právě zažívá boom, souměrný či asymetrický střih, který ukáže víc kůže, je zpět na vrcholu oblíbenosti. Pořiďte si top, svetr nebo šaty s nápaditým řešením výstřihu a rukávů, zainvestujete tak do jednoho ze stěžejních prvků současného módního diktátu. Klidně zvolte tak jako já svetr, který můžete nosit také normálně, pouze ho posunete více na ramenou a máte takto trend 2v1.

Svetr – RESERVED (patro 0), boty – adidas Concept Store (patro 0), džíny, sluneční brýle, kabelka a opasek – vlastní


4. Pastelové barvy

Pastelové tóny budou na jaře opravdu hodně trendy a popravdě se není čemu divit. Jemná stránka barevného spektra prospěje všem a sluší blondýnkám i brunetkám. Pokud jste si za poslední roky pořídily nějaký parádní růžový či fialový obleček, tak ho nedávejte pryč, protože letos bude hrát prim. Výraznou barvu klidně nakombinujte s něčím světlým, např. bílými kalhotami či džínami.

Džíny – MANGO (patro +1), svetr – H&M (patro -1, 0), boty – Office Shoes (patro -1), kabelka – vlastní

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat