Get the ANIMAL look

14.8.2013

Teploty nám ze čtyřicítek opadly na příjemných 20-25 stupňů, což je na léto možná málo, ale my jásáme. Konečně přišel čas vytáhnout letní nude kozačky, ve kterých hezky vyniknou vaše (a naše!) opálené nohy, kraťasy a k nim i lehký zvířecí bomber. Je to tak, zvířata se objevovala v letních kolekcích a budou zároveň jedním z prvků podzimních kolekcí, proto si pořiďte alespoň jeden zvířecí kousek do svého šatníku i vy!

 
Černý top vám sice nemusí připadat letní, ale vzhledem k tomu, že slunce pomalu ztrácí na své intenzitě, se ho tentokrát nemusíte bát.. Rockové přívěsky a prsteny s kříži na popularitě také neztrácí a skvěle jimi doplníte tento look. Že vám přijde zvláštní vzít si na sebe šortky a k tomu kozačky? Ale no tak! Tohle počasí k tomu přímo vyzývá, v džínách by vám bylo moc teplo a v sandálkách zas chladno na prsty, tohle je skvělý kompromis. A široké, dá se říct pánské, šortky jsou rozhodně lepší volbou než mini kraťásky, ve kterých je vidět všechno (a na to všechno je vám pak i zima). No ne?

 

gtl_kappahl gtl_tatuum gtl_fokus gtl_pimkie2 gtl_camaieu gtl_pimkie

Prsten KappAhl, sluneční brýle Dolce & Gabbana (FOKUS Optik), top Tatuum, kozačky Pimkie, džínové kraťasy Camaieu, bundička Pimkie. Informace o cenách v obchodech.

Adéla
Mohlo by vás zajímat