Mall Style 9

17.1.2014

Jak se v novém roce oblékají návštěvníci PALLADIA? Lednové teploty jsou pořád nad nulou, po sněhu ani památky, a tak kromě zimních bund můžete kolem sebe potkat i kožené bundičky a lehké podzimní parky. Co nosíte vy?

IMG_3663 copy

Nesmrtelná khaki parka, skinny jeans, bílé konversky a pohodlná mikina na zapínání. V tomto outfitu můžete vyrazit jak na nákupy, tak na procházku po měste nebo třeba na projížďku na kole, když zrovna nesněží. Velké kapsy na parce jsou jedna z věcí, které vždy oceníte. Slečna vyrazila na slevy do TOPSHOPu (patro 1), zajímalo by nás, co si koupila 🙂

IMG_3668 copy

Sladit se se svou drahou polovičkou umí jen opravdoví frajeři. Zdá se vám černočerný outfit nudná záležitost? Nemusí tomu tak být! Stačí využít různé černé materiály, textury a povrchy a skvělý monochromatický look je na světě. Kožená černá bundička je nutný kousek v každém šatníku, stejně jako prostorná kabelka. A velká kruhová huňatá šála na obtočení kolem krku je do chladného počasí to nejlepší.

IMG_3670 copy

Kamarádi na výletě po Praze ukazují, že pánská móda může být stylová a zajímavá. Bílé tričko s potiskem je vždycky jistá volba, kožené boty se výborně hodí na turistické pochůzky a parka s velkými kapsami poskytne skvělý prostor pro foťák, jízdenky, drobné koruny nebo rukavice. Za vínový svetr s velikými knoflíky svetr a trendy beanie chlapce vpravo chválíme!

IMG_3682 copy

Bunda ve veselé žluté barvě rozzáří každý sychravý den. Tento odstín žluté navíc výborně ladí k barvě pleti slečny na fotce a jednoduché černé slim kalhoty a kožené kotníkové boty celý outfit hezky doplňují. V jednoduchosti… 🙂

IMG_3685 copy

Zimní boty Timberland (které můžete v PALLADIUM koupit například v Office Shoes v patře -1) jsme si opravdu oblíbili. Jsou pohodlně, teplé a multifunkční – hodí se jak k outfitu do města, tak na procházku do přírody. Výrazné pánské hodinky, které jsou stálým trendem, se pěkně vyjímají s jednoduchým černým outfitem dotaženým černým křivákem.

IMG_3688 copy

Ani v zimě se nesmíme bát kombinovat barvy! Zeleno-černá kožená kabelka nenápadně ladí s vzorovaným svetrem pod rozepnutou bundou a hlavně s měděnými vlasy slečny. A barevná kostkovaná košile a super kožené šněrovací boty se jejímu příteli opravdu povedly – v šedivém městě krásně vyniknou.

Thea
Mohlo by vás zajímat
31.7.2015
Od Petera