Get the sexy look Seleny Gomez

4.4.2016

Sláva zpěvačky a herečky Seleny Gomez roste raketově vzhůru. Její singly pravidelně obsazují přední příčky hitparád a nedávno se stala, díky 70,5 milionům fanoušků, nejsledovanější osobností Instagramu. A protože ke slávě bezesporu patří i vyladěný styl, nedá na něj Selena dopustit. Její charakteristikou je ženskost spojená s nedbalou elegancí. Většina jejích outfitů je tvořena jednoduchými džínami, podpatky a výraznějším vrškem. Nechte se mladou hvězdou inspirovat a načerpejte její osobitý styl!

# Sáčko v hlavní roli

I jednoduchý outfit tvořený světlejšími džínami a černým topem, může, díky elegantnímu bílému sáčku, nabrat nový rozměr. Navíc i vy podobný look snadno napodobíte. Při nákupu saka dbejte na pečlivý výběr. Mělo by vám padnout jako ulité. A protože většina z vás nežije jako Selena ve slunném L.A., není na škodu vyměnit letní lodičky za pohodlné teplejší kotníkové boty. Pokud pak jednoduchý vzhled doplníte o výraznou červenou kabelku, budete za hollywoodskou hvězdu v cuku letu.

s11

kollaz2

Top, MANGO (patro +1).  Sako, MANGO (patro +1). Boty, TOPSHOP (patro +1). Kabelka, Michael Kors a Pinko (patro +1). Sluneční brýle, H&M (patro -1, 0). Džíny, MANGO (patro +1).

 

# Boho look

Hned jak vysvitnou první jarní paprsky, neváhejte vyměnit tmavý kabát za lehounké stylové kimono. Všechny americké celebrity se v tomto období pečlivě připravují na nadcházející kalifornský festival Coachella, pro který švédský řetězec H&M (patro -1,0) připravil speciální kolekci (v ČR dostupná od dubna). A právě „boho styl“ je na podobnou akci jasným must have. I v případě, že se do Californie v nejbližší době nechystáte, můžete se odlehčeným stylem nechat inspirovat. Selena miluje veškeré prvky připomínající éru hippies – třásně, rozevláté šaty, čelenky i krajka. Dejte jim šanci i vy! Vašemu jarnímu looku dodají dávku svěžesti a uvolněnosti.

s222

 

s2222

Top, MANGO (patro +1).  Kimono, H&M (patro -1, 0).  Boty, H&M (patro -1, 0). Džíny, MANGO (patro +1).

# Selenin základ šatníku

Pokud toužíte získat sebedůvěru, kterou zpěvačka oslňuje nejen na pódiu, zařaďte do svého šatníku pár základních kousků. Nutností jsou skvěle padnoucí džíny, ten největší výběr pro každou figuru naleznete například v TOPSHOP (patro +1), džínová a kožená šik bundička, hollywoodské sluneční brýle, výrazná kabelka a dechberoucí podpatky. Nebojte se jít ženskosti naproti a být pyšná na své křivky. Právě díky tomu, že se Selena ve svých outfitech cítí dobře, zaujala svým lookem nejednoho módního kritika.

kollaz3

kollaz4

Top, MANGO (patro +1). Boty, H&M (patro -1, 0). Kabelka, MICHAEL KORS a PINKO (patro +1). Sluneční brýle, MANGO (patro +1). Kožená bunda, TOPSHOP (patro +1). Džínová bunda, Lindex (patro 0).

Foto: pinterest.com, whowhatwear.co.uk, wheretoget.it

Úvodní obrázek: Joe Seer / Shutterstock.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat
21.4.2013
Od Adéla