Do společnosti ve stylu haute couture!

29.12.2013

Poslední dny roku většinou všichni míváme zaplněné spoustou večírků a společenských akcí a návštěv. Tak co takhle projednou překvapit své okolí šaty jako vystřiženými z nejluxusnějších přehlídek sezony?

 

Pařížský týden haute couture vždy určí hlavní trendy v oblasti ekxluzivních rób, které pak oblékají ty nejsledovanější celebrity na slavnostní premiéry nebo předávání filmových a hudebních cen. My se jejich fotografiemi pak kocháme na lesklých stránkách módních časopisů a pouze tiše závidíme.  Tomu ale je teď konec. Zapomeňte na stěžování si, že nemáte statisíce, abyste si vysněný večerní outfit pořídili! Prodejny v PALLADIU totiž nabízejí modely inspirované světovými návrháři! Stačí se jen podívat a prvky z mol fashion weeku uvidíte na každém kroku. Ušetříme vám námahu a trochu vám s hledáním aktuálních trendy kousků pomůžeme. A nezastavíme se jen u šatů, poradíme  vám i se šperky, které váš styling dovedou k dokonalosti. Co vy na to?


Armani Privé a SASSOFONO

Italský módní dům už několik let sází na kombinaci tělové barvy a černé krajky. A dobře dělá. Úspěch slaví s každou její variantou a stala se už v podstatě jeho poznávacím znamením. Vrchní svůdná černá krajka společně s nevinným nahým odstínem podkladové látky z každé ženy vytvoří femme fatale. A vy se jí můžete stát díky nápaditým šatům ze SASSOFONO (patro 1), které osvědčený mix textur ještě dotáhly o kousek dál v podobě kamínkových aplikací a  průhledných rukávů. Doplňte je už jen o černostříbrné šperky Il Sento z klenotnictví DIVIA (patro -1). Můžete si vybrat mezi náramky, naušnicemi nebo prstýnkem. Zvolte ale pouze jeden doplněk, šaty jsou samy o sobě dost výrazné.

Slide2

Versace a Gaudí

Výrazná návrhářka Donatella Versace je známá pro svou oblibu v provokativních a sexy modelech. Není tomu jinak ani v její aktuální haute couture kolekci. Odvážný střih, který předvedla po dlouhé době topmodelka devadesátých let Naomi Campbell a sklidila neuvěřitelný aplaus. V butiku Gaudí (patro -1) se můžete stát dvojnicí slavné krásky za pomoci černých šatů s originálně řešenými dvojitými ramínky a blyštivými krystaly. Odhoďte stud a nebojte se stejně jako Naomi dát na odiv svou ženskost! Ruku už jen ozdobte jemným rockerským náramkem Claire’s (patro -1) s křížkem a upoutejte  pozornost svým sebevědomím.

Slide4

Alexandre Vauthier a pietro filipi

Francouzský designer vsadil v tomto případě na jednoduchý střih, který úspěšně ozvláštnily zajímavé a promyšlené detaily. Krátké šaty v barevné směsici starorůžové a jemné béžové zdobí nařasený saténový pruh tvořící spodní lem sukně. Důmyslná drobnost dokáže jednoduše zázraky. A to vědí také v pietro filipi (patro 1). I oni využili na elegantní koktejlky jemné odstíny a lesklý materiál v oblasti dekoltu. A pokud chcete působit jako opravdová se vším všudy, sáhnětě ještě po perlových naušnicích z Klenot Aurum (patro 0).

Slide1

Elie Saab a Guess

Libanonský génius tvoří šaty, do nichž se zamiluje snad každá žena. Ani tentokrát tomu není jinak. Celkem obyčejný střih všem vyrazí dech, když se spojí s tisícemi třpytivých flitrů. Tato varianta se navíc hodí skvěle i na oslavu Silvestra. Vy můžete všechny zastínit v party šatech Guess (patro 1), které jsou posety nespočtem zlatých konfet. Na rafinovanosti jim opět dodávají průhledné černé rukávy. Zápěstí ozdobte exkluzivním zlatočerným náramkem Gucci z prodejny Klenoty Aurum (patro 0).

Slide3

Zdroj fotografií z přehlídkových mol: style.com

Valentina
Mohlo by vás zajímat
20.12.2013
Od Šárky