Get The Look – Katie Holmes

8.6.2020

Americká herečka Katie Holmes na sebe poprvé upozornila seriálem Dawsonův svět a následně svatbou s hercem Tomem Cruisem. V posledních letech se však proslavila svým vytříbeným vkusem. Katie charakterizuje především ležérní styl, vybírá pohodlné a kvalitní kousky, které může volně kombinovat. Bývá nazývána královnou street stylu. 


NYC street style

Rozevlátý outfit složený z trenčkotu, sametového saka, halenky a džínů s širokými nohavicemi s puky, vyvážila Katie uhlazeným účesem. Výsledný dojem je velmi elegantní.

Sako a sluneční brýle, RESERVED (patro 0). Kabelka, Baťa (patro –1). Halenka, PIETRO FILIPI (patro +1). Džíny a trenčkot, ESPRIT (patro +1). Boty, DEICHMANN (patro –2).   


Launch luxusní italské značky

Stačí málo – spývavé šaty s výrazným vzorem, ale jednoduchého střihu, doplnit kabelkou a lodičkami odlišných barev a to je vše. Jednoduchý, ženský a svěží outfit je na světě.

Šaty, Lindex (patro 0). Náhrdelník, Swarovski (patro 0). Lodičky, MOHITO (patro +1). Kabelka, WOJAS (patro –1). 


První řada na Newyorském fashion weeku

Jak inspirativní. Oblékla byste si na módní přehlídku džínovou košili a dlouhý propínací svetr? Katie ano! Stala se influencerkou, která dokáže vyprodat zvolené kousky během pár hodin.

Náhrdelník, MOHITO (patro +1). Džínová košile, Levi’s® (patro –1). Triko, PIETRO FILIPI (patro +1). Kalhoty, Orsay (patro 0). Boty, Baťa (patro –1). Svetr, MOHITO (patro +1)

Burda
Mohlo by vás zajímat
18.9.2015
Od Petera
25.2.2015
Od Filipa