Aktuální trendy letních šatů a bot, které si k nim vzít

9.6.2020

Hřejivé sluneční paprsky, na které jsme tak dlouho čekali, jsou konečně tady. Prozradím vám, jak být na procházky městem, výlety do přírody a teplé letní večery dokonale připravená. Aktuální trendy letních šatů jsou hravé a rozhodně si je zamilujete!


Šaty na knoflíčky & páskové sandálky

Zimě a jaru vévodily kardigany s velkými knoflíky a tento trend přechází i do letních outfitů. Šaty na knoflíčky jsou dívčí, romantické a letos se objevují na scéně v denimových variacích či svěžích barvách. Představte si nabídku všech zmrzlinových příchutí a vyberte si vaši oblíbenou! A s čím šaty zkombinovat? Jednoduché sandály s tenkými pásky budou tou správnou volbou, ať už vyberete verzi na podpatku nebo bez.

Šaty, RESERVED (patro 0). Kabelka a boty, CCC (patro –2). Brýle vlastní. 


Bohémské maxi šaty & kožené pantofle

Maxi šaty by vám v šatníku rozhodně neměly chybět. Volte volné střihy a příjemné (bavlněné či lněné) materiály. Co se týče barev, sáhněte spíše po světlejších nebo zemitých tónech. Vhodným párem bot jsou kožené pantofle minimalistického vzhledu bez jakýchkoliv aplikací. Jednoduché ale neskutečně trendy. Outfit doplňte výraznými zlatými “statement” šperky. Lichotit jim bude i jutová kabelka.

Šaty, C&A (patro –1 a 0 ). Boty, CCC (patro –2). Prstýnky, H&M (patro –1 a 0). 


Off shoulder šaty & bílé tenisky

Šaty odhalující ramena tzv. “off shoulder” jsou hitem už několikáté léto. Můžete zvolit jakoukoliv barvu i délku. Působí velmi žensky a elegantně. V obchodech najdete jednobarevné kousky, květované maxi šaty, šanci dejte i puntíkům nebo kostkám. Nebojte se k nim obout jednoduché tenisky, budete se v nich cítit pohodlně celý den. Nešlápnete vedle ale ani s černými koženými botami nad kotníky, které budou k šatům skvěle kontrastovat.

Brýle a šaty, H&M (patro –1 a 0). Boty adidas, SPORTISIMO  (patro –2). Kabelka vlastní. 

@gabrielakre
Mohlo by vás zajímat