Trendy účesy, které zvládnete za minutu

6.6.2020

Doba přeje jednoduchosti a takové jsou i aktuální jarní a letní trendy v účesech. Pojďme se podívat na 3 z nich!


Falešná trvalá

Nemusíte rovné vlasy trvale proměnit na kudrnaté. Nemusíte se dokonce ani zdržovat natáčkami či kulmou. Vzpomeňte si na chytrý trik z dětství – mokré vlasy zapleťte do drobných copánků a buď je vyfénujte, nebo s nimi jděte i spát. Ráno je jen rozpustíte a zlehka pročešete prsty. Jednoduché, ale efektivní afro je na světě.

Gumičky ebelin, dm drogerie markt (patro –2). Nelepivá pěna s dlouhotrvajícím účinkem pro dokonalý tvar a objem účesu REF Mousse, DOUGLAS (patro –1). Pěnové tužidlo pro dvojitý objem Lee Stafford Double Blow Mousse a kartáč na vlasy Tek Prestige Black Elegance se 100% kančími štětinami, Profimed (patro –2).


Sofistikovaný drdol

Tentokrát nemáme na mysli ten, který si češete do posilovny nebo do sprchy, ale jeho elegantnější verzi. Nicméně příprava je podobná, jen ho posadíte co nejníže a uhladíte, aby z něj netrčely žádné neposlušné prameny. Pomozte si voskem nebo lakem na vlasy. Anebo vlasy zamotejte do hadího drdolu jako na přehlídce Noon by Noor.

Sponky ebelin, dm drogerie markt (patro –2). Fixační sprej na vlasy Lee Stafford Hold Tight Hair Spray, Profimed (patro –2). Lak na vlasy Groom & Style Hairspray, DOUGLAS (patro –1). Lisovaný kondicionér American Cream prolesk, hebkost a hydrataci, Lush (patro 0). 


Neposlušná pěšina

Look „učesaná neučesaná“ si získává stále větší oblibu. Vlasy rozdělte nedbalou pěšinkou uprostřed, nemusíte je nijak zvlášť foukat – lehce zplihlý efekt je zcela záměrný. Naopak, k účesu patří strukturované prameny, které zvládnete během vteřiny pomocí slaného spreje. Mnohem víc než na účes se soustřeďte na péči – jen zdravé vlasy jsou krásné.

Kondicionér na vlasy Alterna Replenishing Moisture Conditioner, DOUGLAS (patro –1). Suchý olej pro hydrataci a eliminaci krepatosti vlasů Pura Kosmetica Pure Life Elixir, Marionnaud Perfumeries (patro –2). Sprej s mořskou solí Lee Stafford Beach Babe Sea Salt spray a hřeben s širokými zuby Tek Afro Comb, Profimed (patro –2).


Culík

Vlasy umyjte, aby se krásně leskly, vyfoukejte, aby měly objem a působily vzdušně, a pak je jen jednoduše sepněte do culíku. Varianta pro neromantické duše – dodejte účesu mokrý vzhled tak, že vezmete gel, nanesete ho po celé délce vlasů, které pak jednoduše svážete gumičkou.

Gumičky Douglas Invisible Hair Elastic, šampon Pure Volume Shampoo pro dlouhotrvající objem vlasů a sprej REF Shine Spray, který dodá vlasům mimořádný lesk a efektní třpyt, DOUGLAS (patro –1). Vlasový bylinný ocet pro lesklé vlasy, Havlíkova přírodní apotéka (patro –1). Balea stylingový gelový vosk, dm drogerie markt (patro –2).

Zdenka
Mohlo by vás zajímat