3 must have kousky na jaro

20.2.2020

Také jste se nemohli dočkat, až jaro zaklepe na dveře? Až ho ucítíte ve vzduchu? A především, až budete moct odhodit objemné kabáty a teplé šály? Konečně se můžete radovat. Období, kdy si lze nejlépe vyhrát s kombinováním a mixováním jednotlivých kousků, je tady! Pojďme se podívat na to, co by vám toto jaro rozhodně nemělo v šatníku chybět.


Plisovaná midi sukně

Plisovaná midi sukně je kousek, který oceníte hned z několika důvodů. Na jaře vám v ní nebude ani horko, ani zima. Kromě toho, že vám opticky ubere pár čísel v pase a schováte pod ní kdejakou nedokonalost, zaručí vám trendy outfit, který bude mít šmrnc. Noste ji s bílou košilí, crop topem nebo svetrem. V chladnějších dnech přidejte vaši oblíbenou koženkovou či denimovou bundičku. Celému outfitu dodáte jarní nádech, když obujete espadrilky v béžové nebo pastelové barvě.

Svetr a sluneční brýle, H&M (patro –1 a 0). Sukně, RESERVED (patro 0). Boty, CCC (patro –2). Kabelka vlastní.

Klasické černé sako

Sako by nemělo chybět žádné z nás. Bude se vám hodit nejen na pracovní schůzky, ale hravě ho vynosíte i na víkendový oběd s kamarádkou nebo procházku po městě. Stačí jen promyslet, co k němu přidáte. Lodičky nebo tenisky? Vše je dovoleno! Letos jsou trendy rovné a oversized střihy. Když vsadíte na černou barvu, kombinování se zbytkem outfitu bude hračka.

Sako, RESERVED (patro 0). Pásek, džíny a boty, H&M (patro –1 a 0). Kabelka, MANGO (patro +1). 

Svetřík ve výrazné barvě

Jak lépe jaro přivolat, než obléknout zářivý či pastelový top? Nudným tlumeným tónům odzvonilo, šatníky světových blogerek hrají barvami. Ať zvolíte jakoukoliv, nešlápnete vedle. Zbytek outfitu držte jednoduchý, aby váš výrazný svetřík vynikl. Zvolte bílé, černé nebo klasicky modré džíny a přidejte pásek s velkou sponou.

Svetr, pásek a džíny, H&M (patro –1 a 0). Ledvinka a šperky vlastní. 

@gabrielakre
Mohlo by vás zajímat