Get the look – Instagramy slavných modelek

14.8.2016

Zatímco dřív se hodnotila sláva modelek podle vyfocených předních stran módních časopisů, dnes je vše jinak. Popularita se odvíjí podle počtu lajků a fanoušků na sociálních sítích. Ty nejoblíbenější modelky a blogerky mají i desítky milionů sledujících, a to už je pořádné číslo! Jak se jejich vytříbenému stylu přiblížit? A jaké kousky má v šatníku každá správná Instagramová hvězda?

Alexi Ren

Instagram: 6 milionů fanoušků

Krásná Alexis vsází na jednoduchost. Její outfity jsou složené z perfektně padnoucích džín a nevýrazných barev. Jestli chcete být jako ona, pořiďte si vintage džínové šortky a takzvané Mom jeans (volné džíny). Podobné kousky naleznete třeba ve stylovém TOPSHOP (patro +1) nebo Levi’s® (patro -1). Alexis obléká převážně odstíny šedé, bílé, černé nebo khaki a miluje topy s odhalenými rameny. Popularitu získala  nejen díky svému stylu a postavě, ale i sexy přítelovi a cestám do exotických krajin. Její profil vás  bude rozhodně bavit!

alexis 2
alexis

Bílé tenisky Converse, Office Shoes (patro -1). Šedé tílko, H&M (patro -1, 0). Modré džíny, MANGO (patro +1). Šedý crop top, zelené tričko a boty, H&M (patro -1, 0). Černé džíny, TOPSHOP (patro +1). Šortky, Levi’s® (patro -1).

 

Sasha Markina

Instagram: 1,1 milionů fanoušků

Ruská modelka Sasha se proslavila nejen díky své perfektní štíhlé postavě, ale i vytříbenému vkusu. Ráda kombinuje sportovní a elegantní styl. Často jí proto uvidíte v dívčích šatičkám zkombinovanými s ležérními teniskami. Sasha nedá dopustit na bílé džíny zvýrazňující postavu a upnuté topy. V jejím šatníku nesmějí chybět ani legendární tenisky Adidas Superstar, které zakoupíte v adidas Concept Store (patro 0). Pokud chcete být jako Sasha rozhodně vás nemine ani pravidelná návštěva posilovny. O tom, že cvičení může být i zábava, vás přesvědčí v Jatomi Fitness (patro +2).

markina

markina 2

Bílé džíny, F&F (patro +1). Klobouk a modré šaty se vzory, H&M (patro -1, 0). Květované a džínové šaty, TOPSHOP (patro +1). Tenisky Adidas, Foot Locker (patro 0).

Chiara Ferragni

Instagram: 6,4 milionů fanoušků

Chiara, původem italská kráska je považována za jednu z hlavních průkopnic módních blogerů. Svou tvář propůjčila mnoha návrhářům a směle tak dokazuje, jakou mají sociální sítě v dnešní době sílu! Její styl je odvážný a dynamický. Nebojí se zkoušet nové trendy a je mistrem v kombinování. Chcete-li napodobit její styl, nebojte se výrazných doplňků a pestrých barev. Chiara miluje hippies styl, funky módu i šik klasiku. Podobné bláznivé kousky naleznete v obchodech TOPSHOP (patro +1) i H&M (patro -1, 0).

chiara

chuara outfit

Psaníčko, MANGO (patro +1). SukněH&M (patro -1, 0). Džínová bunda a boty, TOPSHOP (patro +1). Brýle, Lindex (patro 0). Bílá košile, F&F (patro +1).

 

Kristina Bazan

Instagram: 2,4 milionů fanoušků

Styl blogerky Kristiny je prudce elegantní. Její outfity jsou ženské a něžné. Pro své kampaně si jí proto vybrala spousta světových návrhářů a není se čemu divit. Outfit Kristiny je pokaždé vyladěný do posledního detailu. Blogerka se proslavila díky dokonalým fotkám i vzhledu a snaží se stále přicházet s novou dávkou módní inspirace. Kristina nedá dopustit na midi sukně, světlé barvy, saka a kvalitní materiály. Spoustu podobných kousků naleznete například v obchodě MANGO (patro +1). 

kristinaa

k outfit

Košile a psaníčko, MANGO (patro +1). Náhrdelník, Lindex (patro 0). Šněrovací body, TOPSHOP (patro +1). Pruhované šaty, Lindex (patro 0). Plisovaná sukně, MANGO (patro +1). 

PALLADIUM Instagram

Spoustu inspirace pro nakupování naleznete i na našem novém PALLADIUM Instagramu. Sledujte ho pravidelně a neunikne vám žádná novinka ze světa nakupování!

paladium insta

Zdroj fotek: Pinterest.com, archivy firem, Instagram.com

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat
20.11.2013
Od Sandry