Jak na silvestrovský outfit podle aktuálních trendů?

27.12.2015

Oslava Silvestra je jedinečnou příležitostí, kdy si na sebe můžeme obléci ty nejtřpytivější a nejblyštivější šaty, dopřát si extravagantní líčení i účes, který bychom si jindy možná neodvážily na hlavě vytvořit. Je to prostě jeden z těch večerů, kdy je povoleno vše. Taková šance se často neopakuje! Nechte se inspirovat aktuálními fashion trendy, ať po odbití půlnoci vykročíte do roku 2016 se stylem – vždyť se přeci říká: „Jak na Nový rok, tak po celý rok“!

Poslední večer v roce je jedním z těch, kdy máme my ženy snad přímo v popisu práce opravdu zářit! Ať už vyrazíme do víru velkoměsta na luxusní party s přáteli, a nebo budeme tento večer trávit oslavou doma, příležitost se trochu vystrojit se přímo nabízí… Málokterá z nás však měla v předvánočním shonu čas sama pro sebe a možnost se v klidu porozhlédnout po obchodech po tom dokonalém silvestrovském outfitu. Ale ještě není pozdě – pátrání po trendy kouscích, které z vás udělají v posledních hodinách roku 2015 hvězdu, jsem provedla za vás! Vybrala jsem aktuální trendy, ve kterých zaručeně budete na silvestrovské oslavě za hvězdu.

 

1. TŘPYTIVÁ JAKO DIAMANT 


silvestr (1)

 Halenka s flitry a flitrové šaty, H&M (patro 0, -1). Třpytivý svetr, sukně pošitá korálky a náhrdelník, Orsay (patro 0).

Flitry, glitry a třpytky k poslednímu dni v roce neodmyslitelně patří. Vlastnit aspoň jedny flitrové šaty je určitě snem každé ženy (nebo aspoň tím mým 🙂 ). Široký výběr třpytivých šatiček, ve kterých vás nikdo nepřehlédne, mají v různých barvách v H&M (patro 0, -1 v PALLADIU). Pokud se v úzkém střihu, který šaty s flitry často mívají, příliš necítíte, můžete pro tento večer zvolit například třpytivou volnější halenku anebo jednoduchý outfit, který doplníte pouze pořádným blýskavým náhrdelníkem.

 

2. NA ZAHŘÁTÍ I NA PARÁDU

silvestr (3)

 Náhrdelník, bílý krátký kožich a bílý delší kožich, Orsay (patro 0). Černý kožich, brokátové šaty a černé šaty s krajkou, H&M (patro 0, -1). Kabelka, MANGO (patro +1).  Hnědý kožich, C&A (patro -1, 0). 

Jedním z největších současných trendů jsou kožichy všech barev, ze kterých vede sněhově bílá. Ať už si na sebe na silvestrovskou oslavu oblečete jakýkoliv kožíšek, rozhodně oceníte, že vám nebude při sledování ohňostroje zima! Kožichy ze syntetiky zahřejí stejně tak jako ty pravé. Vyzkoušejte si je v C&A i v Orsay. V aktuální kolekci MANGO dokonce najdete i kožešinovou kabelku! Pokud chcete ještě podpořit dojem přepychu a elegance, oblékněte pod kožešinový kabátek zlaté brokátové nebo krajkové šaty.

 

3. SAMETOVÁ HEBKOST

silvestr (2)a

Černá halenka, sametové černé šaty na jedno rameno a sametové šortky, MANGO (patro +1).  Náhrdelník, Camaieu (patro 0). Černé šaty se stojáčkem, Orsay (patro 0). Zelený overal s krajkou, TOPSHOP (patro +1). Rtěnka s matným efektem Bourjois Rouge Edition Velvet Plum – Plum Girl 14, Marionnaud Parfumeries (patro -2). Kotníkové boty na vysokém podpatku, CCC Boty (patro -2).

Další z luxusních materiálů, které jsou momentálně in, je samet. Jestli se chystáte slavit v „malých černých“, dopřejte si kromě zajímavé látky také neobvyklý střih, ať už šaty na jedno rameno (MANGO) anebo retro kousek s dlouhým rukávem a stojáčkem (Orsay). Pohodlnější odlehčenou sametovou verzí na Silvestra je halenka s geometrickým vzorem nebo tmavomodrý náhrdelník, který tento materiál kombinuje se zlatem. Ideální sametovou tečkou na konec bude matná rtěnka Bourjois Rouge Edition Velvet, která je v nabídce Marionnaud Parfumeries v různých odstínech včetně módní švestkové.

 

Vybraly jste si ten nej silvestrovský outfit? Pokud ano, teď už jen zbývá si tento večer naplno užít s vašimi nejbližšími! 🙂

Krásnou oslavu příchodu nového roku vám přeje

K.

Karolína
Mohlo by vás zajímat