Horká jarní inspirace z přehlídkových mol

27.2.2017

 

Jarní kolekce jsou pokaždé nabité barvami, vzory, svěžestí a hlavně novými trendy. Podívejte se, co světoví návrháři považují nadcházející sezóně za IN a šik. Nebudou chybět pastelové tóny, zajímavé detaily i originální střihy. Navíc pokud si inspiraci přehlídkových modelů pečlivě prostudujete, snadno pak v PALLADIU nakoupíte podobný outfit za zlomek ceny. Tak hurá na jarní shopping!

# Jen růžová to může být

Se žvýkačkovými barvami se letošní jaro přímo roztrhl pytel! Nosí se na šatech, halenkách, mikinách, botách i kabelkách. Je jen na vás, jestli se necháte touhle oslnivě růžovou vlnou strhnout. Z módního hlediska je dokonce povoleno i kombinování různých růžových tónů. Nezapomeňte ale, že to chce vždy eleganci a střídmost! Nikdo přece nechce vypadat jako o obdiv volající Paris Hilton ani plastiková panenka Barbie.

Sluneční brýle, Lindex (patro 0). Kabelka, Guess (patro +1). Sukně,  TOPSHOP (patro +1). Mikina, H&M (patro -1, 0). Bunda křivák, MANGO (patro +1). Lodičky, TOPSHOP (patro +1). 

# Kráska v kanceláři

Modrá košile už dávno nepatří jen na důležité zkoušky a pracovní porady. V současnosti s ní uděláte parádu i na rande nebo na party. Pořiďte si model originálního o něco většího střihu a klidně nechte volně rozepnutý výstřih spadnout přes jedno rameno. Modní jsou i potištěné košile buď s květy nebo roztomilými nášivkami. Jednoduše modrá je prostě dobrá!

Košile s potiskem, TOPSHOP (patro +1). Košile s proužky, H&M (patro -1, 0). Delší košile,  MANGO (patro +1). Široká košile, Lindex (patro 0). 

# Květinové děti

Květy a jaro tvoří neodmyslitelnou dvojku. Letos ale na romantiku a jemnost okvětních kvítků zapomeňte. V kurzu jsou převážně divoké dramatické květy v kombinaci s tmavšími tóny. Módní hvězdou budete například v květovaném průsvitném body, které vypadá skvěle k sukni nebo kalhotám s vysokým pasem. Je na čase si začít s něžností hrát a nebát se trendy experimentování.

Květované šaty, Orsay (patro 0). Body, Tezenis (patro -1). Červená halenka, H&M (patro -1, 0). Tenisky, Deichmann (patro -2). Černá halenka, Promod (patro 0).

# Něžné volánky

Pokud byste si měla pořídit jen jeden trend letošního jara, byly by to právě volány. Nosí se nejen na šatech a sukních, ale i na sportovních mikinách nebo potištěných košilích. Volány vám zaručí jemný ženský look, který v sobě ale skrývá kus extravagantnosti a hravosti. Převážně v pastelových barvách vypadá vrstvení látky originálně a šik.

Růžová halenka, H&M (patro -1, 0). Mini sukně, TOPSHOP (patro +1). Černobílá košile a mentolová mikina,  MANGO (patro +1).

 

Foto: Pinterst.com, archivy firem

Natálie
Mohlo by vás zajímat