Get the Laure Hériard-Dubreuil late summer look!

18.8.2015

Laure Hériard-Dubreuil je generální ředitelkou a kreativní duší luxusního módního butiku The Webster se sídlem v Miami Beach na Floridě, v jedné z nějkrásnějších Art Deco čtvrtí na světě. Tato půvabná Francouzka se smyslem pro obchod a citem pro módu však získala mnoho podnikatelských zkušeností především díky svému předchozímu působení u návrhářských es Balenciagy a Yves Saint Laurena, kde pracovala jako merchandiser po několik let. Láska a obdiv k módě přirozeně zanechává stopy i na jejím zevnějšku. A právě to mě hlavně zajímá!

Několikaleté působení ve středu módního dění, obklopena unikátními designérskými kousky, drahými látkami a propracovanými sezónními kolekcemi – to je sen každé z nás! Laure Hériard-Dubreuil se tento sen splnil a dal jí křídla, aby následně začala podnikat na vlastní pěst. Založila multi-značkový butik, který nyní nabízí výrobky luxusních návrhářských značek (Anthony Vaccarello, Balenciaga, Berluti, Calvin Klein Collection, Proenza Schouler…) i těch méně známých.

101

Zdroj fotografie: thewebstermiami.com 

Jako generální ředitelka módního butiku musí „reprezentovat“! Trendy sleduje stejně poctivě, jako muži sportovní zpravodajství – módního faux-pas se u ní tedy opravdu nedočkáme. Před hledáčky objektivů se nedávno zjevila v něžných krajkových šatech s trendy boho kabelkou! Ve stejném duchu si upravila i své vlasy, které ozdobila čelenkou. Třešničkou na dortu jsou krásné sametové pantofle, jejichž sumu snad ani nechci znát 😉

blogspot_1

Zdroj fotografie: interviewmagazine.com

1_1

Šaty, F&F (patro +1). Kabelka, Baťa (patro -1). Boty, TOPSHOP (patro +1). 

Počet příspěvků s jejím jménem na internetu by se dal spočítat na prstech dvou rukou, ale osobní úspěch této mladé dámy je nevyčíslitelný. V módním průmyslu se jako ryba ve vodě pohybuje už od útlého věku, což ostatně dokazuje i její zevnějšek, který svým citem a láskou pro módu přímo bije do očí! Kvalitní materiály, barevnost a osobitost – tak by se daly charakterizovat její nároky na módu, kterou nosí. V běžném životě dává přednost basic kouskům před výstředností, o to více dbá na hodnotné materiály. Základem je skvěle padnoucí sako, nesmrtelné pruhy, střihově zajímavá sukně a vysoké podpatky.

3_3

Sako, ESPRIT (patro +1). Top, MANGO (patro +1). Pantofle, CCC Boty (patro -2). Sukně, TOPSHOP (patro +1).

Stylová auta 80. let jsou tajným snem milovnic filmového trháku Pomáda. Právě v takovém „fáru“ přijela Laure Hériard-Dubreuil na opulentní „welcome party“ nových designérů mezi elitu The Webster. Její barevné, pruhované šaty jen dotvořily exotickou atmosféru večírku!

vogue.it

Zdroj fotografie: vogue.it

2_2

Šaty, H&M (patro 0, -1). Boty, WOJAS (patro .1). Kabelka, H&M.

Pokud vás blíže zajímá, jak se tato původem Pařížanka dostala od výroby vůní k módě, doporučuji vám přečíst si toto zajímavé interview http://fashionista.com/2015/06/laure-heriard-dubreuil-the-webster.

Peter
Mohlo by vás zajímat