Get the Adriana Lima femme fatale look

8.2.2017

Rozzařte svůj zimní šatník na maximum! Máme pro vás tipy, jak se obléknout do práce, na večeři i na svátek všech zamilovaných, kdy se chceme cítit neodolatelně. I v únoru si klidně můžeme vyrazit v maxi šatech a v práci můžeme vyměnit kozačky za lodičky, a cítit se tak zase jako dámy. Pro to nám jako skvělá inspirace posloužila modelka Adriana Lima, která je za dámu prostě nonstop!

1. DINNER DATE

Tento stylový look brazilské krásky Adriany je jasným důkazem toho, že maxi šaty nemusí být jen letní záležitostí. Právě naopak! Vypadají skvěle i v odlehčené kombinaci s kostkovanou košilí, nízkými kozačkami a kožichem, který dodává outfitu punc noblesy. Skvělý výběr zimních variant maxi šatů najdete v MANGU. Nechybí tam jak zajímavé barevné kousky, tak poloprůhledné černé se vzorem či sexy sametové, se kterými letos v zimě nemůžete šlápnout vedle. Samet je totiž materiálem, který právě frčí ze všech nejvíce. Maxi šaty v tomto materiálu i dalších vypadají skvěle nejen ve společnosti letních sandálků, jak jsme zvyklé, ale i v netradiční kombinaci nízkých kozaček, které zvolila Adriana.

Veškeré maxi šaty, MANGO (patro +1). Kostkovaná košile a boty, TOPSHOP (patro +1). Kabát, MANGO (patro +1). Kabelka, Guess (patro +1).

2. CLASSY WORK LOOK

Pokud už máte tmavých zimních outfitů plné zuby, nebojte se pustit do vašeho šatníku závan jara a oživte ho barvami. Adriana Lima vsadila na klasickou červenou, která rozzáří jednoduše každého. Pokud chcete vyzkoušet look ve stylu femme fatale, vsaďte na tuto barvu taky a doplňte ji o kožené prvky. Ty se drží na módním výsluní už hodně dlouho a my se vůbec nedivíme. Udělají totiž i z obyčejného outfitu vytříbený look. Pokud kožené kalhoty doplníte červenými lodičkami na vysokém podpatku, budete za hvězdu jak na valentýnském rande, tak na pracovní schůzce. Že na lodičky ještě není počasí? Vyzkoušejte trik supermodelek. Lodičky si vezměte s sebou do kabelky a přezujte se ze zablácených kozaček, až dorazíte do práce či na rande.

Kabát a tričko,  MANGO (patro +1). Kožené kalhoty, H&M  (patro -1, 0).  Lodičky, CCC Boty (patro -2). 

3. HOT VALENTINE´S NIGHT

Košíčkovým podprsenkám odzvonilo! Módní scénu ovládly krajkové bralette podprsenky, které se hodí jak na valentýnský večer, tak na běžné nošení. Není totiž žádným faux-pas nechat krajky vykukovat z košile či volného trička. Právě naopak, bralette podprsenky jsou vyrobeny k tomu, aby se ukazovaly. Po vzoru outfitů Adriany z Victoria´s Secret Fashion Show můžete vsadit na podprsenku s trendy popruhy ve výstřihu, či s krajkou ke krku. Ať už v zvolíte červenou nebo černou alternativu, budete jednoduše neodolatelná.

Tmavě červená podprsenka a černý set,  Intimissimi (patro +1). Černý bralette, TOPSHOP (patro +1). Černá podprsenka a tmavě červený bralette, Intimissimi (patro +1). Červená podprsenka, TOPSHOP (patro +1).


Zdroj veškerých fotografií: Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat