Vyberte si z nových trendů kabelku na míru vaší osobnosti

23.9.2019

Kabelka, kterou s sebou nosíte celý den, je něco jako odraz vašeho já. Parťačka, která s vámi snáší celodenní útrapy.


Ráno s vámi solidárně absolvuje strkanici v městské hromadné dopravě. Přes den trpělivě čeká, zavěšená na opěradle vaší kancelářské židle. Večer vás zase doprovodí na sraz s kamarádkou. Diskrétně hlídá vaše doklady, v případě potřeby vám nabídne žvýkačku, kapesníček nebo prášek na bolení hlavy, když je potřeba. Má pro vás pudřenku nebo rtěnku, abyste si opravila make-up. Můžete se na ni spolehnout, když potřebujete odnést menší nákup a navždy pomlčí o vašich drobných prohřešcích, jako je nakousnutá čokoládová tyčinka nebo lístek od pokuty za špatné parkování. Jak si takovou dokonalou společnici, přítelkyni a ochránkyni vybrat? Samozřejmě, na míru vaší osobnosti!

MALÉ KABELKY

Jsou ženy, které si dokonale vystačí s malou kabelkou. Jejich každodenní potřeby jsou minimalistické a po ulicích kráčejí s lehkostí. Malé kabelky bývají elegantní. Ale pozor, pokud nepatříte k těmhle životním minimalistkám, hrozí vám, že vedle kabelky s sebou budete věčně vláčet nějaké neelegantní přídatné zavazadlo.

Zelená kabelka Elisabetta Franchi, FADE (patro +1). Vínová kabelka, CCC (patro -2). Hnědá kabelka, C&A (patro -1 a 0). Béžová kabelka, CCC (patro -2).


VELKÉ KABELKY

Pak je tu opačný extrém – ženy maximalistky, pro které je kabelka něco jako druhý obývák a vedle obvyklých drobností v ní najdete i oběd do práce, rozečtený román, náhradní svetr, krém proti slunci a deštník. Pro jistotu. Ty samozřejmě potřebují kabelku patřičné odpovídající velikosti. Do této skupiny ostatně spadají i matky malých dětí, které na své putování po městě berou i vlhčené ubrousky, lahev s pitíčkem a pár náhradních plen.

Hnědá kabelka, TOSCA BLU (patro +1). Vínová kabelka, CCC (patro -2). Modrá kabelka, BRIGHT (patro -2). Zelená kabelka, CCC (patro -2). 


PRAKTICKÉ KABELKY

Jsou ženy systematické, které milují kabelky s mnoha kapsami. Jedna kapsa je určena na karty a doklady, další na klíče od bytu, je tu kapsa na telefon, šminky, diář a tak dále. Ale pozor, pokud nejste osobnost systematického typu, příliš mnoho kapes bude vaše zkáza, protože pokaždé, když budete chtít zaplatit v obchodě nebo odemknout byt, budete muset rozepnout a prohledat úplně všechny. Pro ženy chaotičky je naopak lepší smířit se s tím, že v jejich kabelce bude vždycky lehký zmatek. A v tomto případě je lepší nad bludištěm kapes mávnout rukou. A do které skupiny patříte vy?

 

Zelený batoh, CCC (patro -2). Žlutá, bílá a zelená kabelka, DEICHMANN (patro -2). 


Ilustrační foto DEICHMANN

Burda
Mohlo by vás zajímat