FADE = TOP 4 světové značky

17.2.2017

 

Nový koncept obchodu FADE zahrnuje TOP 4 světové značky s luxusní módou. Na jednom místě tak najdete oblečení a doplňky PINKO, Patrizia Pepe, Michael Kors a Marciano Guess. Tyto čtyři značky světového významu vám nabídnou jak přepychové kabelky, tak doplňky, hodinky a šperky, obuv či elegantní spodní prádlo, a to jak pro ženy, tak i pro zástupce silnějšího pohlaví. Na své si tak přijdou nejen ženy, které se chtějí nechat hýčkat elegantním zbožím, ale i muži, kteří si potrpí na kvalitní zboží. 

FADE nabízí mimo možnost zkoušení oblečení přímo v prodejně za pomoci vyškolených asistentek i možnost prohlédnout si veškerý sortimentu online na stránkách fade.cz. Tam si můžete zboží prohlédnout z pohodlí domova, zarezervovat a přijít vyzkoušet do obchodu FADE v obchodním centru PALLADIUM. Tato rezervace je zdarma a nezavazuje vás k nákupu. Tudíž pokud vám vybrané zboží nebude sedět, s klidem ho můžete v obchodu nechat. Cílem je maximálně zpříjemnit zákazníkům přístup k nabízenému zboží na úrovni světoznámých značek. Čím jsou nabízené značky specifické a na co se v nich můžete těšit?

MICHAEL KORS

Michael Kors je světově uznávaný designér luxusních doplňků a konfekce ověnčený řadou cen. Je synonymem krásy, kvality a luxusu. Nabízí oblečení a doplňky pro životní styl, který je nadčasový a ultra moderní. Do podvědomí se nám zapsal především díky svým luxusním kabelkám, batohům a peněženkám, které nesmí chybět žádné správné milovnici módy. Vypadají totiž naprosto nepřekonatelně jak na ulicích, tak na našich instagramových profilech.

MARCIANO GUESS

Marciano Guess nabízí luxusní dámské a pánské oblečení včetně prvotřídních designových doplňků. V elegantním oblečení Guess se budete cítit jako královna. Jarní kolekce 2017 Marciano Guess představuje reklamní kampaň s exotickou kráskou argentinského původu. Kampaň Jaro/Léto 2017 je zasazena do atmosféry Středozemního moře, kterému dominuje jasná, čistě modrá voda. Belén Rodriguez a Stefano Sala zde vytváří klíčové siluety této sezóny v doprovodu zářivých barev jarního období. 


PINKO

Pinko je italská dámská módní značka, založena roku 1980 Pietrem Negrou a Cristinou Rubini. Pinko spoléhá na kvalitu a mile vás překvapí svou originalitou a působivými fashion trendy, které jsou nositelné, sofistikované a cenově dostupné. Pinko žena je metropolitní, hravá, ženská a má zájem o to, co se kolem ní děje. Tváří značky se staly modelky jako například Alessandra Ambrosio, Naomi Campbell, Elle MacPherson nebo Eva Herzigová. Značku naleznete v nejprestižnějších mezinárodních obchodních domech.

Patrizia Pepe

Příběh značky Patrizia Pepe začíná ve Florencii roku 1993, kdy byla založena Patrizii Bambi a Claudiem Orrea. Název „Pepe“ je od samého počátku symbolem identity značky, která je nekonvenční a velmi dynamická. Koncept ideální pro dnešní ženu: dynamická, smyslná, elegantní a ženská. Značka tvoří ikonické oděvy s nespornou originalitou, rozeznatelnou a nadčasovou pro nadcházející roky.

 

 

Klára
Mohlo by vás zajímat