Boty, které letos v zimě nevyzujete!

18.1.2018

Boty jsou neodmyslitelnou součástí každého outfitu. Mohou každý váš outfit vyzdvihnout do nebes, nebo ho naopak zakopat hluboko pod zem. Věnujte jim tedy patřičnou pozornost. Poradíme vám, jaké boty jsou letos v zimě v trendu. Vyberte si mezi nimi své oblíbence, které sednou vašemu osobnímu stylu. Zaručujeme vám, že je až do března nesundáte. 



Celá sezóna již počátkem prvního spadaného listí je v barvě červené. Jestli je však tato barva pro vás příliš výrazná a šatník vám tvoří spíše neutrální tóny, pak je trend červených bot pro vás jako stvořený. Budou se vám totiž hodit téměř ke každé outfitové kombinaci, přičemž povýšíte svůj look na novou úroveň a nezapadnete v davu.

    Kožené kozačky na jehlovém i širším podpatku, Baťa (patro -1). Sametové kozačky, MANGO (patro +1). Nízké látkové kozačky na pod   patku, TOPSHOP, TOPMAN (patro +1). Lesklé kozačky s asymetrickým podpatkem, TOPSHOP, TOPMAN (patro +1). Semišové kozačky bez podpatku,  TOPSHOP, TOPMAN (patro +1).

Třpytící se nejen drobné detaily, ale třeba také svetry, džíny, kabelky, nebo boty. To jsou nezbytné elementy každého outfitu, který chce na sebe upoutat pozornost. Letos je třpytkovou královnou Victoria Beckham, kdy se třpytky objevují ve velké části její kolekce podzim/zima 2017. Takže pokud chcete zářit jako diamant, nezapomeňte si na sebe obout třpytivé kozačky a to nejen v pátek na skleničku, ale klidně hned v pondělí do práce.

Černé kozačky se třpytivým podpatkem, stříbrné kozačky se třpytkami, H&M (patro -1 a 0). Metalické kozačky se třpytkami, MANGO (patro +1).

Jestli chcete být o krok napřed a udávat v ulicích trendy následující sezóny, pak si pořiďte kovbojské kozačky. Cowboy boots totiž slaví velký comeback! Tento trend se na přehlídkových molech objevil u Calvina Kleina a Céline, kdy je návrháři předním značek zkombinovali s midi sukněmi nebo formálním kostýmkem. Nechte se inspirovat trendsettery z ulice a obujte kovbojské boty s dlouholetou tradicí klidně k barevným saténovým šatům, doplněné o pastelový svetr, nebo prodloužené sako.

Béžové, zlaté, černé cowboy boots, TOPSHOP (patro +1).

Další neotřelý trend této sezóny a zároveň adept na největší hit zimy 2017 a 2018 jsou Apres ski boots. Takže pokud pojedete letos na sjezdovku, už se nemusíte cítit nekomfortně v lyžařském oblečení. Doplňte svůj obleček o velké lyžařské boty a udávejte trendy i na horách. V krásném barevném a neotřelém provedení lyžařské boty letos představili Etro, Moncler Grenoble a Coach 1941. Nechte se inspirovat celosvětových streetstylem a obujte velké boty s kožešinami k džínům a místo lyžařské bundy oblečte parku nebo dlouhý kožich. Nepříznivé podmínky počasí váš už nezastaví.

Tmavomodré a šedé boty s vysokou podrážkou, Baťa (patro -1). Kotníkové boty s kožešinami, GEOX (patro +1).

Není tomu tak dávno, co trend bílých tenisek zaplavil nejen ulice, ale i vešketé sociální sítě. Oblíbenost nosit k téměř nebarevným normcore outfitům bílé tenisky tak stoupla, že se z něj stal spíše nadčasový kousek a bílé tenisky se místo ikonického looku považují za základní stavební kámen nespočet outfitů. Designéři si tuto skutečnost vzali za své a pro tuto zimu přišli s bílými kozačkami. Objevily se v různých podobnostech, jako střevíčky, vykrojené kotníkové kozačky, zdobené koženinaou, na jehlovém podpatku, či s pohodlnější variantou na celodenní chození. Bílé kozačky uvidíte v kolekci dvojčat Olsenových a jejich značky The Row, a také u Balenciaga, jež boty ráda kombinuje s upnutými legínami v návaznosti na dobu retro.

Kožené s ocelovou aplikací, kozačky na jehlovém podpatku, tmavě bí lé na širokém podpatku, kotníkové kozačky s přeskami, TOPSHOP (patro +1).

Plesová sezóna je v plném proudu. Vymýšlíte, jaké boty si vzít ke klasickým šatům, abyste nezapadla v davu? Odpověď vás nejspíš překvapí, ale dvatisíceosmnáctka vypadá ve znamení comebacků více než léta před ní. Ponožky a sandálky, to je trik na neotřelý plesový outfit. Tento trend se letos objevil na přehlídkových molech u značek Isabel Marant a Gucci. Objevte ty nejkrásnější ponožky, které rozhodně stojí za to ukázat. Spoustu z nich najdete v H&M. Nebojte se přídavných aplikací, přemírou třpytek, nebo jemných kožešinech, či sametu. Odvažte se a zkombinujte dříve nekombinovatelné a budete královnou nejenom parketu.

Fialové ponožky, MANGO (patro +1). Tmavé sandálky, GEOX (patro +1). Silonové ponožky s růžemi, H&M (patro -1 a 0). Sametové boty na podpatku, H&M (patro -1 a 0). Pruhované ponožky s třpytkami, TOPSHOP (patro +1).

Zdroj: Pinterest, archivy firem

Eliška
Mohlo by vás zajímat
8.2.2016
Od Petera