Get the Audrey Tautou look!

31.5.2015

Audrey Tautou, filmovými kritiky často označována za současnou Audrey Hepburn, je jednou z nejslavnějších francouzských hereček dneška. Za sebou má přes čtyřicet osm filmových rolí, ve kterých zúročila své nadání a píli. Tato křehká a podivuhodná mladá žena je urputnou vlastenkou a láska a obdiv k rodné Francii se odráží i v jejím osobitém stylu oblékání.

Šaty dělají člověka, to ostatně Audrey Tautou dobře ví. Na veřejnosti se ukazuje vždy skvostně oblečená. Ať jsou to každodenní pochůzky nebo filmový festival v Cannes, Audrey je okouzlující. Libuje si v jednoduchosti a barevné střídmosti přisuzované Pařížankám. Ať si oblékne chinos s košilí nebo pouzdrové šaty s lodičkami, vždy vypadá nenuceně a elegantně. Audrey zkrátka ví, co jí padne jako ulité a v čem rozhodně nebude mimo 😉

MUŽSKY ŽENSKÁ COCO CHANEL!
Drobná, něžná herečka už několikrát potvrdila, že role emancipované ženy jí není vůbec cizí. Za roli Coco v autobiografii Coco Chanel sklidila velké ovace a herečce to ve skvěle padnoucím obleku neuvěřitelně seklo! Pánský styl nosí i v běžném životě velmi často a v jejím podání jde o jednoduchou kombinaci kalhot s kšandami a bílé košile. Tento nesmrtelný outfit sluší snad každé ženě, zařaďte ho do svého šatníku i vy!

cocobefore

3

Košile, Lacoste (patro +1). Kšandy, MANGO (patro +1). Boty, TOPSHOP (patro +1). Kalhoty, F&F (patro +1).

LA SICILIANA!
Jižanským temperamentem sice Audrey Tautou neoplývá, ale lásku k italskému umění a kultuře pociťuje významně. Potvrdila to i na slavnostním uvedení jejího posledního filmu Pěna dní, při kterém všudypřítomné okouzlila folklórně jižanským outfitem černo červené barvy! Průsvitný krajkový top s kolovou sukní a vysokými semišovými lodičkami působil žensky a vznešeně!

1

Top, H&M (patro 0, -1). Lodičky, Deichmann (patro -2). Podrpsenka, Intimissimi (patro +1). Sukně, H&M.

NĚŽNĚ OKOUZLUJÍCÍ PĚNA DNÍ!
Tmavovlasá víla s uhrančivým pohledem ráda navštěvuje filmové festivaly i jiné kulturní události. Vždy si dává záležet na své garderóbě, aby se v šatech cítila pohodlně a sama sebou. Na premiéře filmu Coco Chanel v Madridu zazářila svými malými žlutými. Tato barva jí opravdu moc sluší a mohli jste ji v ní vidět třeba i ve filmu Pěna dní, kde si zahrála hlavní roli, roztodivnou Chloë. Žlutá je letos barvou léta, potkáte ji proto na každém rohu. Pořiďte si i vy své malé žluté na horké letní dny v PALLADIU 😉

audrey-tautou

2

Šaty, MANGO (patro +1). Kabelka + náušnice TOPSHOP (patro +1). Opasek, Promod (patro 0). Boty, WOJAS (patro -1).

Zdroj fotografií: pinterest.com, osobnosti.cz

Peter
Mohlo by vás zajímat