Držte si klobouky!

22.3.2014

I když už začalo jaro, přece jen rána a večery jsou stále chladné a chladno je i přes den, pokud se pohybujete spíš ve stínu než na slunci. Doporučujeme proto podívat se po nějakém pěkném klobouku, který vás nejen ochrání před nastydnutím, ale také hezky oživí a ozvláštní váš jarní outfit. A z čeho můžete v PALLADIU vybírat?


Letos jsou klobouky v kurzu. Rozhodně neuděláte chybu, když si v nějakém vyrazíte ven. Klobouky se navrací v plné slávě a to je jedině dobře. Představuje skvělý doplněk – ochrání vaše oči před přílišným slunečním svitem a navíc pod ním můžete schovat neposedné vlasy 🙂 Nemusíte se ani bát, že vám nebudou slušet. Letos se nosí různé styly, od romantických, po sportovní, a určitě si vyberete. Navštivte prodejny F&F (patro +1), H&M (patro 0 a -1), Marks & Spencer (patro 0 a +1) a Reserved (patro 0), najdete v nich široký výběr dámských, ale i pánských a dětských klobouků.

 

mas_panama_hat_damsky
Dámský „panamák“ Marks & Spencer (patro 0 a +1)
Jedním z hlavních trendů pro dámy jsou klobouky pánského stylu. Podtrhněte ženskost například klobouky fedora či panama. (Pravda, fedora bývala zcela původně kloboukem dámským, ale Humphrey Bogart ji ve filmu Maltézský sokol proslavil natolik, že se stala nedílnou součástí pánského šatníku.) Tyto klobouky jsou samozřejmě stálicí i pro muže, takže si můžete vyrazit na procházku pěkně sladění. Letos se hodně nosí fedory slaměné, ale chybu neuděláte ani s vlněnou ani jakoukoli jinou:)


ham_straw faf_muz hmwool_dam
Zleva: H&M (patro -1  a 0), F&F (patro +1), H&M (patro 0 a -1)
Široké krempy jsou letos v kurzu a nezáleží na materiálu. Čím širší, tím lepší. A vůbec nevadí, když vám mírně spadá do obličeje. Jsou úžasně pohodlné a snoubí v sobě ležérní eleganci. (Navíc máte skvělou výmluvu, když si na ulici „omylem“ nevšimnete nepříjemné kolegyně:))

Apu JanRTW Spring Summer 2014 London Fashion Week September 2013hmprodklobouk
Nechte se inspirovat módními moly:) Například klobouk z H&M (patro 0 a -1)
Kromě klobouků hlásí velmi výrazný návrat také kšilty. Nosí se nejen klasičtější ploché čepice s kšiltem, které jsou spíše elegantní. Ale především také sportovní a moderní kšiltovky s různými vzory i nápisy.


ham_failham_divci_cottoncaphm_paul_frank_klucimas_pure_wool_checked_flap_hatreservedZ7751-90X
Zleva: H&M (patro 0 a -1) – dámská kšiltovka, dívčí látková kšiltovka, chlapecká kšiltovka Paul Frank, Marks & Spencer (patro 0 a +1) – vlněná pánská čepice a Reserved (patro 0) – pánská látková čepice s kšiltem

A protože na jaře vše kvete a pučí, nezůstávají pozadu ani klobouky. Pokud máte raději romantičtější styl, vyberete si z široké nabídky slamáků s mašlemi či dokonce můžete vyzkoušet i fedory a jiné, dříve pánské, klobouky s květinovým vzorem.


reservedZ8369-99XreservedZ2294-99Xmas_cowboy_hat
Látkové klobouky, květinový a černý, z Reserved (patro 0), slamák s květinovou ozdobou Marks & Spencer (patro 0 a +1)
Jestli vás čeká nějaká slavnostnější událost, například svatba či zahradní slavnost, určitě neuděláte chybu vsadíte-li na elegantní klobouky s širokou krempou a vyvedené v pastelových barvách.


mas_floral_scarf_hatmas_wide_brim_hat
Slavnostní klobouky se širokou krempou Marks & Spencer (patro 0 a 1)
A pozadu by samozřejmě neměly zůstat ani nejmenší či již větší děti. Znovu platí totéž. Ať už preferujete romantické či sportovní motivy, v PALLADIU si na 100 % vyberete.


faf_chlapeckyfaf_divci faf_divci_ksilt faf_kluci
Dětské klobouky F&F (patro +1)
Přejeme vám krásné jarní dny, a ať vám klobouky při silnějším poryvu větru neodletí 😉

Lucie
Mohlo by vás zajímat
18.12.2013
Od Šárky