3 lehké kabátky, které by vám neměly chybět

26.3.2020

Jestli absolutně tápete, co si na jaře obléknout a jaké jsou trendy, hledáte kousky, které osvěží váš outfit a budou se hravě kombinovat, pomůžu vám najít cestu! Prozradím vám, jaké kabátky či bundy by vám v šatníku rozhodně neměly chybět.


Trenčkot

Trenčkoty přežívají už několik desítek let a zachrání jakýkoliv outfit. Pokud vás ale nudí klasika ve velbloudí barvě, sáhněte po khaki, šedé nebo černé. Já ho nejraději nosím v uvolněném looku, ve kterém se cítím skvěle celý den. Jednoduchý top, pohodlné modré džíny, světlé tenisky a trenčkot – to je kombinace, po které sahám vždy, když nevím, co na sebe. PS: Letos letí dlouhé střihy téměř až na zem!

Kabát a kabelka, MANGO (patro +1). Džíny, H&M (patro –1 a 0). Boty Nike, Foot Locker (patro 0). 

Černá koženková bunda

Pokud znáte pojem “capsule wardrobe”, nemělo by vám uniknout, že právě černý křivák vám ve skříni rozhodně nesmí chybět. Hodí se prakticky k čemukoliv, ať už obléknete romantické květované šaty, jednoduché mom džíny a bílé tričko, nebo ho přehodíte přes overal a obujete černé kotníkové boty. Sluší každému a dodá outfitu správný šmrnc!

Bunda, overal, kabelka a boty, MANGO (patro +1).

Manšestrová bunda

Materiál, který byl dlouhou dobu out a kde kdo by se v něm styděl vyjít ven, je zpátky. Manšestrové sukně i bundy budete letos vídat častěji v nejrůznějším barevném provedení. Pokud chcete vaše outfity oživit něčím netradičním, také si jednu pořiďte. Spousta obchodů nabízí lehčí i teplejší varianty a vybrat si budete moct i z kratkých či naopak oversized střihů. Kreativitě se meze nekladou, kombinujte ji se sukní nebo kalhotami, koženkovými, bavlněnými i denimovými materiály.

Svetr a kalhoty, H&M (patro –1 a 0). Boty Reebok, CCC (patro –2). Bunda vlastní.

@gabrielakre
Mohlo by vás zajímat