Get The Look – stylově v každém věku jako tyto 3 slavné herečky!

24.11.2019

Představujeme vám ženy, které umí stárnout s noblesou. Ani s přibývajícím věkem neztrácí své osobní kouzlo a přitažlivost. Vrásky je neděsí a jejich styl by mohl být inspirací i pro mnohem mladší ročníky. 


LAURA DERN (52 let)

Americká herečka, režisérka a filmová producentka získala během své kariéry mnoho prestižních cen, včetně nominace na Oscara. Zlom v její kariéře znamenaly filmy režiséra Davida Lynche, Modrý samet a Zběsilost v srdci. Mezinárodní popularitu jí zajistila série filmů Jurský park. Účinkovala také v úspěšném televizním seriálu HBO Sedmilhářky. Jejím mottem je: „Točit filmy, které mají význam. Musí lidmi pohnout.“

Náušnice Elisabetta Franchi, FADE (patro +1). Bunda, Orsay (patro 0). Košile, C&A (patro –1 a 0). Pásek, Baťa (patro –1). Kalhoty, ESPRIT (patro +1). Kabelka, DEICHMANN (patro –2). Kozačky, MOHITO (patro +1).  


GLENN CLOSE (72 let)

Slavná americká herečka a zpěvačka vyhrála třikrát Emmy, dvakrát Zlatý glóbus, třikrát Tony Award a k tomu byla šestkrát nominována na Oscara a třikrát na Grammy. Divákům se vryla do paměti snímky Nebezpečné známosti a Osudová přitažlivost. Za role v těchto filmech byla nominována na Oscara za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli.

Úspěchy sklízí také na Broadwayi. „Cítím se svobodnější, kreativnější, sexuálnější a dychtivější než kdykoliv předtím. Je to ironické, protože si říkám: Kolik času mi ještě zbývá? Je spousta věcí, které mě zajímají. Předpokládám, že je to jedna z těch ironií, že se ve své kůži začneme cítit pohodlně až později v životě, ale doufáme, že máme dost času, abychom to mohli využít,“ řekla deníku The Guardian.

Diamantové náušnice, ALO diamonds (patro +1). Kabát, H&M (patro –1 a 0). Šaty, RESERVED (patro 0). Brýle, OPTIQUE (patro +1). Prsten Art Deco, YES (patro –1). Kozačky, DEICHMANN (patro –2). Kabelka, MOHITO (patro +1). 


HELEN MIRREN (74 let)

Britská herečka a režisérka, držitelka Oscara, pochází z ruského šlechtického rodu. Ztvárnila desítky rolí ve filmu, televizi i na divadle. Byla vychována v tom, že pro ženu je nejdůležitější finanční nezávislost. Podle toho také žila. A takové byly především její role – nezávislé a nekonvenční ženy.

Nemá děti a nikdy se nechtěla vdávat. Provdala se až za amerického režiséra Taylora Hackforda, když jí bylo 52 let. Rok po manželství prohlásila: „Když jsem se ráno po svatbě probudila, uvědomila jsem si, že se všechno změnilo, a že to miluji. Cítila jsem se úplně jiná. Byla jsem jeho žena a on byl můj manžel a to bylo něco úžasného. Teď, skoro o rok později, se stále třesu, když ho slyším říkat moje žena a je mi ohromným potěšením, když říkám můj manžel.“

Náušnice, RESERVED (patro 0). Čepice Elisabetta Franchi, FADE (patro +1). Sako, Orsay (patro 0). Kalhoty, RESERVED (patro 0). Košile, ESPRIT (patro +1). Tenisky, DEICHMANN (patro –2).

Burda
Mohlo by vás zajímat