ComicsPoint: Nahlédněte do světa superhrdinů

13.2.2014

Věděli jste, že do PALLADIA se dostal zelený obr Hulk? A že je docela rozzuřený? Nevěděli? Tak to se honem musíte jít podívat! Už obsadil ComicsPoint na patře –2!


Pro malé i velké, pro superhrdiny i pro obyčejné smrtelníky je v PALLADIU prodejna ComicsPoint, která nabízí kultovní a velmi zábavné kousky. Ať už sháníte dárek pro přítele, pozornost pro kolegu nebo maličkost pro synovce, ComicsPoint vás nezklame. Nebojte se sem zavítat, přesvědčí vás, že komiksy a grafické romány nejsou jen výsadou malých kluků, nerdů a sběratelů. Naopak, komiksy slibují skvělou zábavu pro všechny, kdo mají rádi dobré příběhy.

Comics-Point_11

Jen co vejdete, ComicsPoint  vás ohromí množstvím a pestrostí nabízeného zboží. Seženete tady totiž komiksy a kreslené příběhy všech žánrů a stylů. Od Marvelovské klasiky v podobě X-Menů, Supermana od DC Comics až po všemi milovaného Garfielda nebo dětské Hello Kitty. Probrat se širokou databází komiksů v jejich originálních vydáních zabere pěknou chvilku, takže během návštěvy tohoto komiksového ráje snadno ztratíte pojem o čase a kontakt s realitou. Ponořit se do světa fantastických příběhů je tak snadné… Naštěstí zde ale mají šikovný katalog seřazený podle abecedy, v němž můžete buď hodiny listovat a vybírat si, nebo rychle sáhnout po vašem favoritovi.

Comics-Point_5

Nebudete-li si vědět rady s výběrem, nebo nebude-li váš vysněný díl příběhu, který zrovna hledáte, k nalezení, nebojte se obrátit na ochotné prodejce. Všichni mají neuvěřitelný přehled, co kdy vyšlo, a ve kterém regále přesně leží. ComicsPoint v PALLADIU je navíc součástí sítě stejnojmenných obchodů, takže pokud by se vám náhodou přece jen (ačkoli je to velmi málo pravděpodobné) nepodařilo sehnat to pravé přímo tady, vždycky je šance, že zásoby v ostatních prodejnách v Praze vás zachrání.

Comics-Point_4

Kromě jednotlivých sešitů komiksů, tak, jak postupně vycházely, seženete v ComicsPointu také speciální knižní edice legendárních, kultovních filmů v edici OMNIBUS (tedy v komiksové podobě) anebo kompletní vydání Marvelovských nejznámějších příběhů. Je libo Star Wars, Indiana Jones nebo snad Star Trek? Rádi byste se blíže seznámili s Iron Manem, Spider-Manem nebo za výlohou číhajícím Hulkem? Stavte se v PALLADIU na patře –2 v ComicsPointu 🙂 

Comics-Point_10

Ačkoli všechny zmiňované knihy jsou poměrně nákladné, jakmile do nich nahlédnete, snadno podlehnete jejich kouzlu – krásné ilustrace, příběh stejně dramatický jako na filmovém plátně. Uvidíte sami, že se nakonec nebudete moct rozhodnout, kterou knihu si domů (ne)vzít. A že jste sem vlastně vůbec nešli nakupovat pro sebe? Nevadí. Minimálně jeden takový komiks nebo grafický román by měl mít v knihovně opravdu každý.

Comics-Point_12

Vedle nepřeberného množství krásných knih v pevných i paperbackových vazbách nabízí ComicsPoint také slušnou sbírku figurek a sběratelské poklady ve všech velikostech. Poznat, ke kterému příběhu ta která figurka patří, je téměř nadlidský úkol. Mají jich tu totiž opravdu hodně. Takový půlmetrový Stormtrooper, či busta Daredevilla v nadživotní velikosti zapůsobí v každém interiéru. Jen ten Hulk nejspíš není na prodej 🙁

Comics-Point_8

Sortiment ComicsPoint nezapomíná ani na nejmenší. Pro školáky i předškoláky tu je spousta plyšáků (samozřejmě ne ledajakých; samých známých postav ze sci-fi, fantasy a jiných kreslených příběhů), nebo školních potřeb. Mít penál nebo batoh s komiksovými motivy je totiž neskonale cool! Minimálně pro kluky.

Comics-Point_6

Prodejna ComicsPoint vás zkrátka zachrání i v případě, že sháníte dárky pro nejmenší, drobnosti do kanceláře, nebo stolní hru na dovolenou s kamarády. Jakmile se sem jednou podíváte, už nikdy nebudete muset vymýšlet, kam pro dárky. ComicsPoint na patře –2 má totiž všechno!

Comics-Point_9

P.S.: No uvažte, našli byste někde jinde vedle sebe Teda (respektive česky Méďu), Darth Vadera a repliku světelného meče? Skoro až nejde uvěřit, kolik se toho do takového jednoho obchodu vejde. Přesvědčte se sami.

Kateřina
Mohlo by vás zajímat