Mall style 10

17.2.2014

I když bychom v únoru čekali obrovské mrazy a sněhové kalamity, tohle letošní únorové počasí spíše vybízí k jarní procházce anebo k odpoledním nákupům. Jak se na to oblékli návštěvníci PALLADIA, se můžete podívat v dalším díle rubriky Mall style by PALLADIUM.

mallmall style 8upr

Kombinace outfitu v duchu Black & White vždy zaručuje vysoké procento úspěchu. A to i když doplníte čistě černý outfit pouze bílými doplňky nebo prvky jako slečna, kterou jsme potkali na patře –2. Slečna skvěle spojila černé oblečení s doplňkem bílých ponožek a prvky na svetru. Černé boty na platformě a oversized kabát dokazují, že se vyzná v módních trendech. Nechte se inspirovat a zkuste podobný outfit sestavit např. oblečením z prodejen TOPSHOP (patro 1), H&M (patra 0 a -1) nebo F&F (patro +1).

mallmall style5upr

Parka se už dlouho drží na vrcholu žebříčku oblíbenosti. A není se čemu divit. Spojení pohodlnosti, elegance a stylu člověk jednoduše podlehne. Co se nám líbilo na outfitu této slečny, nebyl jen celkový dojem, ale i zvířecí prvek zevnitř parky. Pokud chcete pohodlí vašeho outfitu ještě prohloubit, vyměňte skinny kalhoty třeba za volnější střih nebo stylové tepláky např. z prodejny adidas Concept Store (patro 0).

mallmall style 7upr

Znáte ty americké filmy z prostředí středních škol, kde ti největší frajeři chodí oblečení do baseballových bund? My ano a stejně tak jedna ze dvou kamarádek, které jsme potkali na patře –1. Obě dívky zvolily sportovní styl, který bezpochyby „frajersky“ vypadá! Vyzkoušejte např. prodejnu C&A (patro -1/0) nebo Tally Weijl (patro -1), kde najdete nejen módu pro mladé slečny:)

mallmall style2upr

Díky teplejšímu počasí se nemusíte zahalovat do kalhot – vytáhněte klidně sukni jako tato slečna. Takovou černou sukni můžete hravě zkombinovat prakticky s čímkoliv. Určitě skvěle vypadá ke kozačkám, ale v tom případě pozor na délku. Pro podobnou zamiřte např. do prodejny Ann Christine (patro 0). Slečna naštěstí věděla, jak na to, a proto vypadá velmi elegantně. K tomu také pomáhá červený svetr, který celý černý outfit rozveselil. Zajděte pro podobný např. do prodejny Marks & Spencer (patro 0/1).

mallmall style 6upr

Na skvělé souznění outfitů i barev jsme narazili u tohoto páru. Slečna vsadila na klasickou kombinaci doplněnou o zajímavé doplňky. Nejvíce nás zaujal její kožený batoh, který se dá nosit jako velmi stylová náhrada kabelky. Jejího přítele musíme pochválit za barvy a zajímavé řešení zapínání bundy, které na první pohled upoutá. A samozřejmě za osvědčené bílé Conversky, které zakoupíte v prodejně Office Shoes (patro -1) 🙂

mallmall style1upr

I když je Valentýn už za námi, zamilované páry můžete stále potkat na každém rohu. Nás v PALLADIU zaujal tento krásný usměvavý pár. Pán zvolil velmi elegantní oblek ve stylu Sherlocka Holmese, čímž u nás naprosto zabodoval. Jeho přítelkyně zvolila jednoduchý outfit, ale přesto velmi elegantní.

Šárka
Mohlo by vás zajímat