Na festival se stylem

29.7.2013

Léto jako takové vybízí k mnoha aktivitám a tedy i různým volbám outfitu. Dámy mají sice šaty, sukně i kraťasy, ale nenechte se zmást, i pánové už dnes mají možnost široké volby.  Inspirujte se Peterem! Ať už jste milovník hlasité hudby a festivalů, nebo máte raději klid a dáte přednost procházce u vody.

 
Jestli jedete na festival, podívejte se na předpověď počasí. I pokud se zdá, že bude neustále slunečno, radši si zabalte nějakou nepromokavou bundu (po složení co nejmenší!), Peter má na sobě tenkou žlutou z PUMY a na hlavu si nasadil modrý klobouk. Z PUMY má Peter i modré slip-ons, boty, které klidně zablátíte a pak hodíte do pračky a jste v klidu. Na festival kožené polobotky nepatří!

 
Ať jedete kamkoliv, bez batohu se neobejdete. adidas Concept Store má podle nás největší a nejlepší výběr, s prázdnou neodejdete! A nezapomeňte se podívat na jejich výběr klíčenek – my tam nemohli nechat přívěsek na klíče s ikonickými adidas pantoflíčky. Tričko s letním potiskem, palmami a mořem – jednoduše subjekty, které křičí léto, léto! – seženete v H&M spolu s bavlněnými šortkami s uzly a koženými náramky. Musíte se hlavně cítit pohodlně! Během chladnějšího večera vám bude dělat společnost příjemná maskáčová či džínová košile z H&M, přehoďte přes triko a jste v teple.

 
Teď už víte, co na sebe. Nezbývá tedy nic víc, než na nějaký festival vyrazit a pořádně si ho užít! Prázdniny jsou v plném proudu, tak si je  vychutnejte.

festival-peter-7 festival-peter-6 festival-peter-5 festival-peter-4 festival-peter-8 festival-peter-3 festival-peter-2

 

 

Sandra
Mohlo by vás zajímat