Michael Kors: Vím, co ženám sluší!

29.6.2015

New York, Beverly Hills, Chicago, Londýn, Miláno, Paříž, Dubaj, Soul, Tokio, Hong Kong, Rio de Janeiro, … V těchto světových destinacích a Mekkách módy najdete prodejny návrháře Michaela Korse, jehož skvostné módní kousky můžete koupit už i v PALLADIU v Praze.

Michael Kors_Pinko (2)

Michael Kors_Pinko (1)

MICHAEL KORS

Newyorčan Michael Kors je světoznámý a cenami ověnčený módní návrhář, kterému se podařilo proniknout do módního světa mezi pařížské návrháře. Jeho firma v současnosti vyrábí několik produktových řad vkusných a kvalitních oděvů, kabelek i bot. Pod svým jménem distribuuje i bižuterii, hodinky, brýle a parfémy. Dámskou řadu oděvů koupíte i v prodejně MICHAEL KORS, PINKO v PALLADIU (patro +1), stejně tak jako velmi oblíbené kabelky a boty. Kromě konfekce, která je k dostání v maloobchodních prodejnách, odívá tento slavný návrhář světové celebrity, jako je zpěvačka Jennifer Lopez, modelka Heidi Klum nebo 1. dáma USA Michelle Obama a další. Michaela Korse každoročně vyhledávají i umělkyně, které chtějí svou večerní róbou zazářit při udělování Oscarů.

Zajímavost: Víte, že když bylo Michaelovi pět let, navrhl svatební šaty na druhou svatbu své maminky?


Michael Kors_Pinko (4) Michael Kors_Pinko (5)

PINKO

Ve zmiňované prodejně v PALLADIU najdete i další věhlasnou módní značku, kterou je PINKO. Na světovém fashion trhu zastává Pinko velice dobrou pozici, a to nejen díky svému vytříbenému stylu a štítku Made in Italy. Na začátku osmdesátých let ji založili Pietro Negra a Cristina Rubini. PINKO vyzdvihuje jako své stěžejní hodnoty tvořivost a kvalitu. Staví na aktuálnosti, pokrokovosti a technické inovativnosti, jež značce pomohly dosáhnout celosvětového úspěchu. V České republice se tato italská značka teprve dostává do povědomí široké veřejnosti a prodává se jen v několika vybraných obchodech.

Michael Kors_Pinko (7)

Značky PINKO a MICHAEL KORS patří mezi “vyšší” módu a jejich modely jsem si šla ‘osahat’ a prohlédnout na vlastní oči do prvního patra PALLADIA.  V současné kolekci značky PINKO je možné najít hodně mladistvé modely s výšivkami a flitrovými aplikacemi, stejně tak jako šaty elegantnější a klasičtější. Návrhář Kors tvrdí: “I know what women look good in. I don’t think the rules ever change.” A vypadá to, že opravdu ví, co ženám sluší a slušet bude. Oděvy z jeho kolekce na mě působily – díky nadčasovým střihům a kvalitním látkám – jako příjemně nositelné a lehce kombinovatelné kousky, které se neztratí v šatníku žádné “šik” ženy. Jeho kolekce je střídmější co se týče střihů, což je vyváženo výraznými veselými barvami a vzory. A na závěr určitě nemůžu opomenout zmínit Korsovy kabelky a jejich oku lahodící minimalistický design!

Michael Kors_Pinko (5)

Michael Kors_Pinko (3)
Michael Kors_Pinko (8)

Chcete-li zjistit, co vám opravdu sluší, návštěvu prodejny MICHAEL KORS a PINKO v PALLADIU na patře +1 vám můžu jedině doporučit.

Hezké letní dny plné inspirace

vám přeje

K.

 

Zdroj titulní fotografie: shutterstock.com

Karolína
Mohlo by vás zajímat