Inspirujte se nejlepšími outfity z letošního Filmového festivalu v Karlových Varech

10.7.2018

Začátek prázdnin letos už po 53. ozvláštnil Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech. Do lázeňského města na západu republiky se opět sjeli filmoví fanoušci z celého světa. Mimo přehlídku těch nejlepších snímků je festival již tradičně i přehlídkou těch nejstylovějších outfitů. A právě na ty jsme se zaměřili my. Tak si s námi pojďte pro pořádnou dávku čerstvé fashion inspirace přímo z Varů.


Red queen

Jestli s něčím na letních party nešlápnete vedle, jsou to červené mini. Jitka Schneiderová v outfitu, kterým dominovaly, předvedla nejen dokonalé nohy, ale i dokonalý vkus. Nebála se je sladit s metalickou minikabelkou do růžova, která ve společnosti rudých šatů působí neskutečně cool. Nebojte se ani metalických sandálků na podpatku, které vám krásně prodlouží nohy. 

Šaty, H&M (patro –1, 0). Psaníčko, FADE (patro +1). Boty, MANGO (patro +1).

White is the new black

Celobílé outfity – hit letošní sezony. Dříve naprosté faux-pas, letos outfit snů. Pokud nejste fanouškem barevných kombinací, vsaďte na bílou s bílou. Tuto kombinaci nám již od začátku servírují všechny zahraniční stars a my se na ni nemůžeme vynadívat. Po vzoru Nikol Švantnerové můžete celobílý look rozbít modrou kabekou a rose gold hodinkami. Stejně tak se můžete inspirovat vykukující bralette podprsenkou, která je momentálně také velmi oblíbeným doplňkem všech módních guru.

Sako a kalhoty,  MANGO (patro +1). Bralette podprsenka,  TEZENIS (patro –1). Hodinky,  Guess (patro +1). Tenisky, Footlocker (patro 0). Kabelka,  Michael Kors, FADE (patro +1).

V pánském stylu

Novopečená Česká Miss Lea Šteflíčková vsadila na francouzskou eleganci. Což byl rozhodně správný tah. Baker boy čepice zažívají velký comeback a v kombinaci kostkovaného saka a elegantních kalhot působí elegantně a sexy. Nebojte se sofistikovaný look rozbít ležérnějším tričkem. To, které si vybrala Lea s příznačným nápisem Vacay, najdete v aktuální kolekci Lindex.

Tričko,  Lindex (patro 0). Kalhoty, Marks & Spencer (patro 0, +1). Sako, H&M (patro –1, 0). 

Zdroj fotografií: Instagram – @kocourova, @jitka_schneiderova, @nikolsvantnerova_official, @leasteflickova, PR, ELLE.

 

Klára
Mohlo by vás zajímat
12.2.2014
Od Lucie