Buďte stylová i na horách!

29.12.2016

Zima je odjakživa spojena se zimními radovánkami. Jelikož jsme ženy, tak chceme vypadat trendy a šik prostě za každé situace.  Máme pro vás manuál, jak se v PALLADIU obléct super stylově a to ať vyrážíte na snowboard, lyže nebo třeba na běžky. Konec nudným outfitům, ve kterých vypadáme špatně. Obchody v PALLADIU nabízí nespočet zimních alternativ, ve kterých budete doslova hvězdou sjezdovky! Tak se na ně pojďme podívat.

Šik bundy na sjezdovku

Kdo si myslí, že není možné pořídit stylovou zimní bundu, která bude zároveň teplá, ten se mýlí. Trendy obchod Quiksilver & ROXY nabízí jak kousky divokých barev, ve kterých se na sjezdovce neztratíte, tak elegantní khaki či bílé bundy s šik kožíškem. V outdoorovém obchodu pro všechny dobrodruhy  FJÄLLRÄVEN na vás zase čeká stylová parka, která se dnes nosí jak na svah, tak na procházky zasněženou krajinou.

vystrizek

Růžová, khaki, bílá, fialová, strakatá bunda, Quiksilver & ROXY (patro 0). Khaki bunda, FJÄLLRÄVEN (patro +1).

Trendy doplňky

Žádné správné snowboarďačce nesmí chybět crazy doplňky, které hrají všemi barvami. Helmy už dnes nejsou jen nutným doplňkem, který chrání naše zdraví, ale kazí naší horskou image. Právě naopak! Růžová či barevná helma Quiksilver & ROXY dotáhne váš horský look k naprosté dokonalosti. Stejně je tomu s cool snowboardy s hravými potisky, barevnými čepicemi, zrcadlovými brýlemi a trendy rukavicemi. Stačí si jen vybrat ten pravý pro vás a vyrazit na svah!

2

Helmy, snowboardy, brýle, rukavice, Quiksilver & ROXY (patro 0). Čepice, H&M (patro -1, 0).

Stylové kalhoty na lyže či snowboard

Že i outfit na hory totiž může mít šmrnc, jasně dokazují i barvené zimní kalhoty ze SPORTISIMA. Pro ty odvážnější nabízí super cool varianty i  přední módní značka symbolizující horský a přímořský životní styl Quiksilver & ROXY. Troufnete si na zimní kalhoty s leopardím vzorem? Jsme jedině pro! Na sjezdovce v nich zcela určitě zazáříte. Stejně jako  vaše oteplováky mohou být stylové i spodní legíny na zahřátí. Například ty Nike JUST DO IT jsou skvělé a mimo zimní sezonu je využijete i na běh či do fitka.

4

Fialové, tyrkysové, růžové kalhoty, SPORTISIMO (patro -2). Leopardí, modré, jahodové kalhoty, Quiksilver & ROXY (patro 0). Spodní legíny, SPORTISIMO (patro -2).

Cool i na běžkách

Ani váš outfit na běžky nesmí zůstat pozadu. Co se bund týče, tak zamiřte do prodejny adidas Concept Store, kde na vás čeká nespočet cool lehkých bund na běžky. Ve sportovních outfitech se kreativitě meze nekladou, takže kombinace různých vzorů a barev není žádným faux-pas. Na rozdíl od looků do města se na těch na sport můžeme řádně vyřádit. Váš běžkařský outfit pak ještě skvěle doplní barvené čepice z TOPSHOPU a stylové teplé legíny Nike či Adidas. Ty se vám opět budou hodit i na zimní či jarní výběh.

44

Veškeré čepice, TOPSHOP (patro +1). Růžovo modrá bunda, SPORTISIMO (patro -2). Strakaté bundy a bílo-modrá bunda, adidas Concept Store (patro 0).  Legíny JUST DO IT,  SPORTISIMO (patro -2). Legíny adidas,  adidas Concept Store (patro 0).

Klára
Mohlo by vás zajímat