Boyfriend jeans – s dírou do světa!

28.9.2014

Minulý víkend jsem definitivně uklidila letní garderóbu a začala se koukat po něčem teplejším. Při třídění podzimní výbavy jsem s neuspokojivým pocitem zabrouzdala do přítelovy skříně a v porovnání s mými věcmi mi ty jeho přišly o dost sympatičtější. Druhý den jsem si pořídila boyfriendky. S kostkovanou košilí ze sekáče jsou to nejpohodlnější, co vlastním. 🙂
 
Už před pěti lety se boyfriend jeans staly hitem number one díky Katie Holmes, která je brala Tomu Cruisovi ze skříně. A pro letošní podzim/zima 2014 jsou opět v kurzu!

 

Tak trochu se člověk vrátí v čase do puberťáckých let, kdy si nové džíny na kolenou rozstříhal a prošpendlil sichrhajckou. Dnes už stačí zajít do obchodu a vybrat si „bez práce“z několika typů ty svoje.

 

Naše babičky by nás s největší pravděpodobností poslaly převléct, ale boyfriend jeans se dají se správnými kousky oblečení a doplňky nosit i do práce nebo do školy.

 

Buďte grunge!

Uvolněný styl si zasluhuje i potrhané kalhoty. K vysokým botám, flanelové košili a kožené bundě je to prostě tutovka.

look3

Kožená bunda, TOPSHOP (Patro +1). Kostkovaná košile, Tally Weijl (Patro -1). Čepice, H&M (Patro 0, -1). Džíny, MANGO (Patro +1). Boty, CCC Boty (Patro -2). Pásek, WOJAS (Patro -1). Tričko, MANGO (Patro +1).

 

Žensky mužská!

Nic vám nedodá většího sex appealu než elegantní ohoz ve spojení s mužsky volnými džínami. Vyměňte koženou bundu za sako, tenisky za lodičky a s vyčesanými vlasy v culíku budete nekonečně sexy a žádaná.

look1

Sako, H&M (Patro 0, -1). Náušnice, Tally Weijl (Patro -1). Brýle, TOPSHOP (Patro +1). Tričko, MANGO (Patro +1). Džíny, Wrangler/Lee (Patro -1). Taška a lodičky, WOJAS (Patro -1). 

 

Ledabyle elegantní!

Trochu rozverná, roztržitá, ale přesto na vysokých podpatcích. Pokud máte ráda francouzský styl, tento outfit je pro vás jak dělaný. Kombinace vzorovaného nepodšitého kabátu a hravých doplňků v podobě kulatých brýlí a baretu, dá vyniknout uměleckému a nezávislému looku.

look2

Brýle, TOPSHOP (Patro +1). Tričko, baret a kabát, H&M (Patro 0, -1). Náhrdelník, Tally Weijl (Patro -1). Džíny,  Levi’s (Patro -1). Boty, Reno (Patro -2). Taška WOJAS (Patro -1).

 

Sportovní a bezprostřední!

Jednoduchý a barevně vyvážený základ můžete ozvláštnit doplňky v podobě závěsných náušnic nebo třeba několika náramků na ruce. Kožené tenisky v hadí nebo jiné zvířecí imitaci už jen outfit podtrhnou. Můžete tak vyrazit do města na nákupy.

look4

Kabát, MANGO (Patro +1). Šála, H&M (Patro 0, -1). Košile, TOPSHOP (Patro +1). Náušnice, Tally Weijl (Patro -1). Džíny, MANGO (Patro +1). Boty, WOJAS (Patro -1). Taška, H&M (Patro 0, -1).

Peter
Mohlo by vás zajímat