Březen by Palladium

16.3.2015

Užijte si první jarní víkend v PALLADIU! Na oslavu jara jsme pro vás připravili na tento víkend Jarní akci, na které vás čekají slevy 20 až 30 % ve více než 60 prodejnách, módní přehlídky, hudební program, služby zdarma a mnohé další!

jaro_na_ceste

Jaro se na své cestě zastaví i u nás v PALLADIU, a to hned o svém prvním víkendu 20.–22. 3. 2015. Přivítá vás oblíbenými slevami ve výši 20–30 % a dalšími speciálními nabídkami na jarní zboží ve více než 60 prodejnách PALLADIA. Dále pak služby jako líčení, vlasový a módní styling, a to vše ZDARMA! Během pátečního odpoledne budou PALLADIEM znít skladby kapely Inversion, která vystoupí na hlavním pódiu na patře –2.
 
V sobotu vám pak nákupy zpříjemní mladistvý hlas talentované zpěvačky ELIS, jejíž písně si zamilujete! Celým programem vás provede známá moderátorka Lucie Šilhánová. Inspirací k jarním nákupům mohou být módní přehlídky, kde se představí celá škála módních značek z PALLADIA. Hlásí vaše tělo po zimě SOS? Těšte se na 3 dny nabité cvičením, během nichž si dáte opravdu do těla. A pokud se stanete fanouškem facebookové stránky PALLADIA ve facebookovém koutku (na patře –2), odměníme vás malým kosmetickým dárkem značky Manufaktura nebo SEPHORA.
 
To vše a ještě mnohem víc o prvním jarním víkendu od pátku 20. do neděle 22. března 2015 v PALLADIU. Sledujte naši speciální jarní microsite a buďte v obraze.
 
PALLADIUM GÉNIOVÉ

geniove

Veselé barvy, sněhově bílá, puntíky à la rockabilly styl, denim a návrat 70. let – to vše bude trendy v nadcházející sezóně! Nevíte si rady, co by vám nejvíce slušelo? Pak vyzkoušejte službu PALLADIUM GÉNIŮod pátku 20. 3. 2015 až do soboty 21. 3. 2015 je pro vás připravena naše módní stylistka Janka Letková, která se na poli módy cítí 100% jistě a je připravena vám poradit. Janka Vás doprovodí do prodejen v PALLADIU a po dobu 45 minut vám bude ZDARMA radit s vaším stylingem. Jedinou podmínkou je zakoupení dárkového poukazu PALLADIUM. Zamluvte si pomocí aplikace PALLADIUM GÉNIOVÉ svůj termín, nebo zavolejte na číslo 733 389 959 (denně od 10 do 17 h, mimo víkendy) a buďte o krok blíž módní výzvě! 
 
Styling zdarma platí pro dárkové poukazy PALLADIUM v minimální hodnotě 500 Kč zakoupené v termínu 1. 3. – 22. 3. 2015 včetně. Dárkový poukaz PALLADIUM je možné zakoupit na Infokiosku PALLADIA (pondělí–neděle, 10:00–20:00) a poté libovolně použít. Poukazy platí po dobu 12 měsíců od data jejich zakoupení.

 
NOVÉ ČISLO PALLADIUM MAGAZINE

magazine

V rámci oslav jara vychází i nové číslo PALLADIUM Magazine jaro/léto s krásnou herečkou Terezou Srbovou na titulní straně.  Uvnitř magazínu s ní najdete i rozhovor, a tak tuto, dnes spíše v zahraničí známou, českou herečku lépe poznáte. Nechte se okouzlit oblíbenými Fashion stories, které představí jarní a letní trendy v módě, líčení a účesech. Získejte nové výtečné recepty a tipy, kam vyrazit na dovolenou a mnoho dalšího. PALLADIUM Magazine vám bude k dispozici od 20. 3. 2015 ve speciálním stojanu u Infokiosku na patře 0. Stáhnout si jej budete moct opěti i do svých chytrých telefonů či tabletů.
 
PALLADIUM TAŠKA ZDARMA

taska

Nakupte o jarním víkendu (20.–22. března 2015) v hodnotě 1 000 Kč a získejte za to zdarma praktickou PALLADIUM tašku! Předložte účtenku za váš nákup (popřípadě více účtenek, mimo účtenky ze supermarketu Albert) u hostesky ve facebookovém koutku (patro –2) a skládací PALLADIUM taška bude vaše. Je hezká, praktická a unese toho opravdu hodně. Dejte si ji do své kabelky a mějte ji vždy po ruce. Na jednu osobu vydáváme jednu tašku. Platí do vyčerpání zásob.
 
VÝSTAVA ATELIÉRU PRAGA PRIMA

praga_prima

I fanoušci výtvarného umění si během března přijdou v PALLADIU na své. Výstava výtvarné školy, Ateliéru Praha Prima, který tradici výtvarných kurzů pro dospělé začal již za první republiky. Přijďte se se podívat na přehlídku nejen amatérských prací, ale i uměleckých začátků úspěšných absolventů AVU. Přijďte se na vlastní oči přesvědčit (patro+1) a nebudete litovat.

Peter
Mohlo by vás zajímat