Babí léto ještě nekončí

4.10.2018

I když nízké ranní a večerní teploty nám dávají jasně najevo, že letnímu žáru včetně teplým večerů je konec a přichází studenější část roku, tak se slunce ale jen tak nevzdává. Tento týden opět ukazuje svoji sílu. Jak se do tohoto proměnlivého počasí obléct, a přitom zůstat stále trendy? Tady máte 4 tipy, co na sebe během babího léta. 


  1. 1.Oversized kardigan

Ještě než vytáhnete ze skříně teplé zimní kabáty, dejte šanci propínacím svetrům, které hravě v roli kabátů zaskočí. Dlouhé objemné kardigany z hrubé pleteniny perfektně zahřejí a v případě opravdu velké zimy pod ně klidně oblékněte další svetr. Jen mějte na paměti, že pokud máte objemnější střih nahoře, dolů zvolte užší střihy. Takové boyfriend džíny s oversized kardiganem by vám zbytečně přidávaly kila.

Cardigan – MANGO (patro +1) sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1), kabelka – vlastní, top a džíny– H&M (patro –1, 0), boty – Office Shoes (patro –1),

 

2. Křivák a maxi šaty

Maxi šaty jsou tak ženské, vzdušné, pohodlné, skryjí nedostatky a je v nich tepleji. Podzimní teploty takovým šatům moc přejí. Spojte je s křivákem, džískou, bomberem, krátkým svetrem. Neutrální šedé tóny jsou letos na podzim trendy a vypadá to sakra dobře. Bikery můžete vyměnit i za kotníčkové boty.

Maxi šaty – RESERVED (patro 0), sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1),  bunda – MANGO (patro +1), kabelka a boty – vlastní.

 

3. Maxi šaty a kotníčkové boty

Kotníčkové boty jsou nezbytnou součástí botníku. Kvalitní, univerzální, ideálně černé – takové potřebuje každý. Hodí se jak k šatům, tak ke kabátům. I přes mnohé skeptické pohledy je opravdu můžete snadno nosit v létě i v zimě. Jak to dokazují modelky po celém světě. Pokud tak fandíte botám bez podpatku, ale nebaví vás neustále dokola nosit tenisky nebo mokasíny, kotníčkové boty jsou přesně to, co dodá vašim outfitům svěží energii. V kombinaci s maxi šaty vypadají nejlépe a na podzim vás příjemně zahřejí.

Šaty – MANGO (patro +1), sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1), kabelka – vlastní, boty – Office shoes (patro –1), klobouk – Marks and Spencer (patro 0, +1).

 

4. Károvaný vzor a podzimní huňáč

Znáte snad něco víc ženského než sukni? Sáhněte letos po kostkované verzi a doplňte ji svetrem z hrubé pleteniny. Kombinace lehkých a teplejších materiálů vytvoří zajímavý kontrast. Nohy udržujte v teple v kotníčkových botách na podpatku. Pokud vám bude zima, přes svetr ještě přehoďte kabát, jen si dejte pozor na délku. Neměl by nikdy končit ve stejné délce jako sukně, aby se zbytečně „neslila“ silueta.

Sukně – RESERVED (patro 0), Svetr – H&M (patro –1, 0)., sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1), kabelka a boty – vlastní, 

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat