Na vejšku v cool outfitu!

28.9.2018

První školní dny na střední škole ještě lákají nákupem nových sešitů a jiných školních pomůcek. Pokud ale právě nastupujete na vejšku, jsou potřeba větší motivační trumfy. Co takhle zkusit zbrusu nový outfit z lákavých podzimních kolekcí? 


# Když se chcete vyfiknout

S nástupem na vysokou školu přišel čas, kdy můžete ukázat v plné parádě svůj hvězdný styl! Podzim doslova vybízí k nákupu oblečení a doplňků v burgundy nebo sytě hořčičných tónech. Navíc oversize sako se  nenosí jen na důležité zkoušky, ale je plnohodnotným trendy kouskem, který vypadá skvěle s kalhoty nebo sukní ve stejné barvě. Prim hrají i doplňky! Neobjedete se nejen bez kabelky, do které se vejde formát A4, ale také taštičky na make-up, která v nouzi poslouží i jako penál.

Sako a kalhoty, MANGO (patro +1). Halenka a taštička na make-up, H&M, (patro 0, –1).  Kabelka a kozačky, RESERVED (patro 0).

# Když jste líná

Znáte ty dny, kdy je vidina vyhrabání se z vyhřátých peřin téměř nepředstavitelná? I pro tato líná rána existuje stylové řešení. Stačí si pořídit slušivé jogger tepláky z pevného materiálu, které hravě nahradí nepohodlné džíny. Pak už stačí outfit doplnit o cool džínovku nebo kožený křivák, ten nejpohodlnější batoh, tričko s retro logem a v neposlední řadě o originální tenisky. Skloubit styl a pohodlí je prostě boží… a na takovou brzkou ranní nebo večerní přednášku jak dělaný!

Bundička a tričkoLEVIS (patro -1). Batoh, FJÄLLRÄVEN (patro +1). Tenisky a sešit, RESERVED (patro 0). TeplákyH&M (patro –1, 0). 

# Když chcete někoho sbalit

Zahlédla jste na fakultě nebo v menze kluka, který by stál za to? Pak je akce jasná, jde se jednat! Abyste vypadala v daném modelu sebevědomě, je nejdůležitější, aby vám padnul a byl pohodlný. Proto mini šaty doplňte místo jehlových podpatků šik teniskami. Nejenže budete po chodbách brouzdat o dost jistěji, ale zároveň budete působit ležérně a cool, aniž byste příliš tlačila na pilu. Letošní podzim jsou obzvlášť trendy zvířecí potisky. Aby ale nepůsobily lacině, je právě jejich kombinování se sportovnějšími kousky trefou do černého!

Šaty, MANGO (patro +1). Biker bunda, boty na platformě a kryt na mobil, H&M (patro –1, 0). Batůžek, RESERVED (patro 0).

Foto: Pinterest.com, archivy firem

Natálie
Mohlo by vás zajímat
13.10.2014
Od Filipa