4 rady, jak odlišit svůj zimní outfit od ostatních

20.1.2016

Víte, jak oživit v zimě outfit a nevypadat každý den úplně stejně jako ostatní? Odpověď je snadná. Naučte se nosit zimní doplňky. Jsou nejen funkční a dokáží vás zahřát, ale hlavně díky nim oživíte váš každodenní outfit nebo se odlišíte od kolegyně, která si koupila stejný kabát a podobné džíny. 

 

1. Slaďte doplňky do podobného tónu

Jelikož jsem milovníkem šedé, koupila jsem si v této barvě klobouk, čepici i šálu. Jednotlivé odstíny se mírně liší, ráda je však mezi sebou kombinuji. Pokud se chcete inspirovat, klidně si pořiďte podobné doplňky v barvách, které lichotí vaší pleti a budou se vám snadno kombinovat s oblečením, které už doma máte.

outfit1a kopie

outfit1 kopie

Kabát – MANGO (patro +1), džíny – F&F (patro +1), šála – H&M (patro -1, 0), boty – C&A (patro -1, 0), kabelka – Tchibo (patro -2), klobouk a pásek – TOPSHOP (patro +1)

 

2. Zachumlejte se do vzorové šály

Protože nesnáším zimu, nosím často šály. Mezi mé nejoblíbenější patří velké teplé šály, které můžete nechat ležérně viset, a nebo je okolo krku zamotáte. Letošním hitem je nedbalý look, takže moc dlouho neuvažujte nad tím, jaký uzel udělat, nejedná se o hedvábný šátek, ideálně šálu okolo krku volně obtočte a pak vyrazte do ulic. Čím delší šála, tím lépe. Šály krásně zahřejí a ještě oživí vzhled kabátu, letos letí všechny barevné kombinace, takže se nebojte ani vínové, modré nebo zelené. V zimě však zapomeňte na neony, zvířecí vzory nebo třeba květinové motivy.

outfit2 kopie

outfit2a kopie

Kabát – Promod (patro 0), šála – RESERVED (patro 0), džíny – Marks & Spencer (patro 0, +1) boty – Office Shoes (patro -1), kabelka a čepice – Marks & Spencer (patro 0, +1)

 

3. Nasaďte si huňatou čepici

Šály a čepice zbožňuji, podle mě sluší každému, i když si to mnoho z vás nemyslí, věřte mi, stačí najít jen ten správný střih a barvu. Vybírejte z kvalitních materiálů, které nejen déle vydrží, ale také vás zahřejí. Já fandím vlně a kašmíru. Čepice jsou například kapitolou sama o sobě. Trendy jsou klasické, s bambulí, s krajkou i hipsterské, jako mám já. Nosit je můžete na kraji, a nebo nasazené do čela, záleží, jak se budete cítit lépe. Hodí se k ležérním outfitům a perfektně zamaskují veškeré nedostatky účesu.

outfit3 kopie

outfit3a kopie
Kabát a šála – RESERVED (patro 0), Kalhoty – Levi’s® (patro -1), boty – PERY (patro -2), kabelka a čepice –TOPSHOP (patro +1)

 

4. Vyzkoušejte si zimní klobouk

Zatím co čepice působí ležérněji, klobouk je elegantní záležitost a bude slušet každé dámě. V poslední době se však klobouky staly trendem také ve streetové módě, nosí se rockové i kovbojské, takže se jich nemusíte bát. A navíc díky nim skvěle zamaskujete například neumyté vlasy.

outfit4a kopie

outfit4 kopie
Kožíšek – Promod (patro 0), kalhoty – TOPSHOP (patro +1), boty – Office Shoes (patro -1)kabelka – Tchibo (patro -2), šála – TOPSHOP (patro +1), klobouk – PIETRO FILIPI (patro +1)

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat