3 nápady, jak dodat jarnímu outfitu šťávu

18.5.2015

Polibek pod rozkvetlou třešní už máme dávno za sebou, což znamená, že jaro je konečně v plném proudu. Je nejvyšší čas „pročistit“ šatník a doplnit ho o dávku nových trendů! Připravila jsem pro vás blahodárnou injekci inspirace, díky níž budete po nákupech doslova lační 😉

KVĚTINY & ŽLUTÁ
Hitem nadcházejících měsíců jsou svěží květinové motivy, které v podobě potisků i výšivek naleznete v ne jedné letní kolekci světových návrhářů. Pestrobarevné květy a listy rostlin probudí k životu každý outfit, který postrádá nápad. Zařaďte tento trend do svého šatníku a zkombinujte ho s basic kousky. Inspirací pro vás může být můj první oufit, který jsem nastylovala právě v tomto duchu. Základem jsou černé kraťasy s květovaným topem doplněné o ležérní splývavý sněhový kabát pod kolena. Výrazným prvkem jsou pak žluté pantofle na platformě, které celému looku dodají tu pravou svěží náladu.

Tip: Žlutá barva je tajnou ingrediencí šťavnatého letního outfitu v celé své barevné škále. Vyberte si proto svůj jedinečný odstín, který vám bude ladit s pletí i vlasy.

5_m

Plášť, Marks & Spencer (patro 0, +1). Top a kabelka, Promod (patro 0). Kraťasy, Camaieu (patro 0). Boty, TOSCA BLU (patro +1). 

DSC_1806_mala

BOHO & DENIM
70. léta zažívají comeback a s nimi i dlouhé rozevláté šaty, klobouky a třásně kam se podíváš! Pro svůj druhý outfit jsem zvolila cihlově červené dlouhé šaty z úpletu, které jsou nejen maximálně pohodlné, ale zakryjí i možné drobné fyzické nedostatky (např. široké boky nebo silnější nohy). Navrch jsem dala džínovou bundičku, která model odlehčila (a navíc vás zahřeje během stále ještě chladnějších ránech). Ani zde jsem nezapomněla na doplňky, bez kterých by to nebylo ono! Slaměný klobouk proti zrádným slunečním paprskům a kabelka s třásněmi pro pravou boho náladu.

Tip: Zamilujete-li si právě boho styl, třásně rozhodně neopomíjejte. Dodají outfitu na lehkosti a pohybu. Pokud se vám nelíbí varianta s kabelkou, poohlédněte se po kimonové košili s třásněmi na rukávech nebo po kožené vestě.

6_m

Klobouk, Promod (patro 0). Bunda, TOPSHOP (patro +1). Šaty, Marks & Spencer (patro 0, +1). Kabelka a boty, TOSCA BLU (patro +1).

DSC_1837_mala

TRANSPARENT & NAOPAK
Pro náročné kreativce bude poslední outfit jako dělaný. Aplikovala jsem na něj módní inovace okoukané od těch nejpovolanějších! Silnou stránkou jsou transparentní lila košilové šaty bez rukávů, které působí sportovně a zároveň velice žensky. Změnou ve vrstvení je pořadí, kdy sukně je oblečena přes šaty. Tento módní diktát je aktuálně velkým hitem a můžete ho vyzkoušet třeba i s kraťasy a kalhoty. Namísto prádla jsem zvolila sportovní podprsenku, která je velice praktická, komfortní a skvěle ladí s celým outfitem.

Tip: Dbejte na vhodné zvolení doplňků. Vsaďte na jednoduchost, kterou podtrhněte zajímavým plošným tiskem.

DSC_1919_mala

2_m

Bunda a sukně, RESERVED (patro 0). Košile, Marks & Spencer (patro 0, +1). Sportovní podprsenka, RESERVED. Kabelka a boty, TOSCA BLU (patro +1).

DSC_1922_mala

Peter
Mohlo by vás zajímat