3 stěžejní kousky šatníku této sezony

30.5.2019

Áčková sukně, modré džíny a bílá košile – s těmito klíčovými kousky šatníku už ráno u skříně nebudete bezradně tápat. Poradíme vám s čím tyto univerzální evergreeny kombinovat. Do těchto outfitů se zamilujete!


Investujte do kvalitních materiálů a zkoušejte stále nové kombinace. Móda je dobrodružství!

ÁČKOVÁ SUKNĚ

Áčková sukně sluší většině žen, zdůrazní štíhlý pas a schová silnější boky a stehna. Kromě dlouhé varianty můžete sáhnou i po midi- a mini- délce, pokud máte hezké nohy. U tohoto střihu sukně preferujte splývavé materiály. 

Kabelka, Baťa (patro -1). Tílko, Lindex (patro 0). Džínová bunda, RESERVED (patro 0). Sako, ESPRIT (patro +1). Sukně a triko, RESERVED (patro 0) . Stříbrné náušnice, TOP TIME (patro 0). Bílá kabelka, C&A (patro -1 a 0). Černá oválná kabelka, MOHITO (patro +1). Černá kabelka s přezkou a sandály na podpatku, Baťa (patro -1). Modré boty s mašlí, TOSCA BLU (patro +1). Sandály se cvoky, CCC (patro -2). Tenisky, Baťa (patro -1).

MODRÉ DŽÍNY

Modré džíny, rovného střihu, nikdy nezklamou. Jsou pohodlné a slušivé. Dají se s nimi vytvářet looky pro každou příležitost.

Sako a halenka, ESPRIT (patro +1). Triko, MOHITO (patro +1). Mikina, ESPRIT (patro +1). Hodinky, TOP TIME (patro 0). Top, RESERVED (patro 0). Džíny Lee, Wrangler / Lee (patro -1). Džínová bunda, Orsay (patro 0). Kabelka a taška, RESERVED (patro 0). Béžové sandály, Baťa (patro -1). Přívěsek, PANDORA (patro +1). Batoh, Calvin Klein (patro +1). Mokasíny, Baťa (patro -1). Černé tenisky, VANS (patro -1). Růžové tenisky, Baťa (patro -1). 


BÍLÁ KOŠILE

Bílou košili unosíte po celý rok. Lze ji snadno kombinovat a vytvářet s ní osvěžující kombinace.

Klobouk,C&A (patro -1 a 0). Náušnice a náhrdelník, MOHITO (patro +1). Sluneční brýle a hnědá kabelka, C&A (patro -1 a 0). Bílá taška, Orsay (patro 0). Proutěná kabelka, Lindex (patro 0). Kalhoty a košile, ESPRIT (patro +1). Dřevěná kabelka, RESERVED (patro 0). Džínové šortky, Promod (patro 0). Zelené šortky, SUPERDRY (patro 0). Bílé tenisky, Deichmann (patro -2). Leopardí sandály, Baťa (patro -1). Hnědé sandály a pruhované tenisky, Deichmann (patro -2). 

Burda
Mohlo by vás zajímat