Zářivý úsměv

23.6.2013

V dnešní uspěchané době je člověk rád, když si najde chvilku na kávičku nebo černý čaj, popřípadě pět minut na cigaretu. Ale ono se to podepisuje na našem úsměvu.
Určitě jste zaznamenali všelijaká drahá chemická bělení a bělení laserem, možná jste zkoušeli i nějaké ty domácí recepty s octem, jedlou sodou či solí. Nebo citronem, ale to raději nezkoušete, pokud nechcete přijít o svoji sklovinu. My jsme ale nedávno v Profimedu (patro 0) objevili skvělé bělící pasty, co opravdu fungujou. Vyzkoušeno! Pasty z Profimedu mají tolik skvělých vlastností, že nám z nich jde skoro hlava kolem. Obsahují přírodní enzymy, nejsou tolik abrazivní a obsahují přijatelné malé množství peroxidu. Aneb zlatá střední cesta v bělení, skvělý výsledek za rozumnou cenu a minimální poškození zubů. Jedničkou na trhu zubních past je firma SWISSDENT, stříbrná je jemně bělící a tedy vhodná pro nekuřáky a ty, co nepijí kávu; červená se sodíkem je silně bělící a pokud kouříte a kávujete, sáhněte přesně po ní; modrá je jemně bělící a pokud máte vyšší kazivost zubů, tak je přesně pro vás; černá není bělící, ale remineralizuje sklovinu, je vhodné ji používat s některou z těch výše zmíněných past. A k pastám Marvis jediné: používá ji James Bond. To mluví za vše. Kromě pasty je důležitý samozřejmě i kartáček, my preferujeme černý SWISSDENT kartáček (a to nejen kvůli barvě), má malou hlavu /tudíž vyčistíte i hůře dostupná místa/, konkávní tvar lžičky – přilne tedy hezky k celému zubu, a dlouhou úzkou rukojeť /nelze tedy silně tlačit a nepoškodíte si dásně/.
Dámy, vám kromě bělící pasty doporučíme i rtěnku, díky které budete mít zoubky jak perličky. V Clinique (patro 0) se totiž nedávno objevila tahle dokonalá rtěnka v krásném korálovém odstínu. Kromě toho, že je korálová barvou léta a k opálené kůži sedne jak puntíky na dalmatina, tak vám opticky rozzáří a vybělí úsměv. Lidi si vás spletou se zoubkovou vílou, ta přece musí mít dokonalý chrup! Rtěnka Clinique v odstínu Runway Coral dodá každé tvářičce pravou svěžest a ženskost s rafinovaně sofistikovaným výrazem. Zářivě korálová mnohem více zaujme a překvapí než červená. Pro větší přesnost doporučujeme nanášet štětečkem – i vám pak déle vydrží, klidně i osm hodin.

bilyusmev2

 

bilyusmev1

 

Ceny: Marvis 230,- ; Swissdent Crystal 590,- ; Swissdent extreme (50ml) 340,- ; Swissdent černý kartáček 79,- ; rtěnka Clinique (Runway Coral) 570,-

Adéla
Mohlo by vás zajímat
15.4.2015
Od Petera