Jak uspořádat tu nejlepší letní party?

29.6.2019

Kromě dobrých přátel a skvělého pohoštění budete potřebovat i další věci, aby se o vaší stylové party ještě dlouho mluvilo. Které to jsou?


Příjemné posezení

Počítá se s tím, že budete postávat, bavit se a přesouvat se od jedné skupinky přátel k další. Ale mít k dispozici kvalitní a pohodlný zahradní nábytek je nutnost. Stejně tak by hosté měli mít šanci schovat se před přímým sluncem. K večeru pak mějte, především pro hosty ženského pohlaví, připravené plédy, které je budou chránit před chladem.

Zahradní nábytek a slunečník Easy Open, Tchibo (patro -2). Dekorační návleky a vlněný pléd LAMB, SCANquilt (patro -2).

Dokonalý servis

Váš stůl by měl být pastvou pro oči. Nesmí chybět řezané květiny v nevšedních vazbách a krásné, nápadité sklo a porcelán. Držte se toho, že každý nápoj má konkrétní tvar a velikost sklenice, popřípadě šálku.

Broušená sklenice na vodu a váza Metamorphosis, À LA MAISON (patro -1). Květinové vazby, Holandské květiny (patro -2). Třípatrový etažér Thomas Loft, Potten & Pannen (patro -2). Bohemia Crystal karafa na vodu Indis, BOHEMIA CRYSTAL & PORCELAIN PREMIUM STORE (patro +2). Sada na bowle Agnes, À LA MAISON (patro -1). Bohemia Crystal džbán na pivo a vodu, Bohemia Crystal karafa na víno, Bohemia Crystal karafa Arezzo, Bohemia Crystal sklenice na vodu Cooper, na whisky Cacablanca a na víno Arezzo, BOHEMIA CRYSTAL & PORCELAIN PREMIUM STORE (patro +2). Pohár na červené víno Boston Coloured Smoke, Potten & Pannen (patro -2). Bohemia Crystal sklenice na šampaňské Wellington, BOHEMIA CRYSTAL & PORCELAIN PREMIUM STORE (patro +2). Sklenice Esther, À LA MAISON (patro -1). Nápojový soudek s podstavcem, Potten & Pannen (patro -2). Dezertní talíře Casale Blu Dorina, Mariefleur Gris a Caffè Club Floral Touch of Rose, Potten & Pannen (patro -2). Keramické talíře Abella, À LA MAISON (patro -1). Příborová sada Piemont, šálek s podšálkem na cappuccino a hrnek na čaj Springtime Flowers, Potten & Pannen (patro -2). Papírové ubrousky Uni, À LA MAISON (patro -1).

V zákulisí nebo v hlavní roli

Přípravu masa, příloh a koktejlů můžete mít umístěnou v centru dění, aby si vás přátele užili co nejvíce a vy jste o nic nepřišli, nebo pokud vás znervózňuje, když se vám dívá někdo pod ruku, ve vzdálenější části terasy nebo zahrady. Každopádně s touto výbavou to bude show!

Set na Fondue Staub, plynový gril Weber Genesis II EP-335 GBS, gril Weber Master-Touch GBS C-5750, dřevěný mlýnek na sůl Paris a stojan na drůbež Weber, Potten & Pannen (patro -2). Dřevěná miska Dena, À LA MAISON (patro -1). Litinová pánev Weber a mixér Artisan Blender KitchenAid, Potten & Pannen (patro -2). Břidlicový servírovací podnos Flow a obdelníkový tác Elipse, À LA MAISON (patro -1). Kámen na pizzu Weber, grilovací náčiní Weber, Duspiva kuchyňské prkénko ořech a set nožů Four Star Zwilling, Potten & Pannen (patro -2).

V dobrém světle

Není nic krásnějšího, než když se setmí a terasu a stromy na zahradě ozdobí svíčky a lucerny. Užijte si toto romantické osvětlení během teplých letních večerů.

Dekorativní svíčky Shell a Stone, skleněné lucerny s koženými třmeny, nízká bambusová lucerna Astridette a skleněný svícen Classic s podstavcem, À LA MAISON (patro -1). Solární řetěz, solární koule a lampion, Tchibo (patro -2).

K tanci a k poslechu

Na party je třeba zvolit vhodnou hudbu, která bude vytvářet příjemný podkres, dobrou náladu a nebude hosty rušit při konverzaci. S pokročilým večerem můžete změnit žánr i hlasitost a dát se do tance!

CD Global Underground – Select 4, Café del Mar – The Best Of, Walker Alan – Different World, Chase & Status – Rtrn II Jungle, Van Buuren, Armin – A State of Trance 2019 a Various – Taneční liga 204, MUSICLAND (patro -2). CD přehrávač Denon DCD-800NE + zesilovač + set reproduktorů Polk, DATART (patro +2).

Burda
Mohlo by vás zajímat
15.1.2014
Od Filipa