Výstava osudů se šťastným koncem

9.1.2014

Možnosti máme v životě všichni stejné, ale začínáme každý na jiné startovní čáře. Zejména malé děti jsou ale plně odkázány na pomoc okolí. Příběhy těch nejmenších, které rodiče zanedbávali nebo opustili, představuje výstava fotografií z kalendáře Fondu ohrožených dětí (FOD), která se koná až do pondělí 3. 2. 2014 na patře +1 v PALLADIU.

Holcicky kalendar

Výstava k příležitosti vydání kalendáře s názvem „Příběhy ohrožených dětí se šťastným koncem“ vám představuje fotografie a osudy dětí, které díky nezištné pomoci veřejnosti a soukromých dárců dostaly příležitost žít šťastný život v nových milujících rodinách.

Daniela absolonova - kalendarNa činnost Fondu ohrožených dětí (FOD) můžete přispět i vy zakoupením jednoho z kalendářů (zakoupit si můžete buď malý stolní za 100 Kč nebo velký nástěnný kalendář za 200 Kč – stačí napsat na emailovou adresu fod@fod.cz, o který kalendář máte zájem a na jakou adresu ho chcete poslat). “Koupí tohoto kalendáře sice ohroženým dětem rodiny nenahradíme, ale umožníme jim strávit hezké chvíle v prostředí, ve kterém mohou teplo domova alespoň částečně načerpat,” říká Monika Absolonová, kmotra kalendáře.

Peter
Mohlo by vás zajímat