V čem dát starému roku sbohem

26.12.2014

Co si obléct na silvestrovskou party? My to víme! Každý rok řešíte to samé. Jak se na silvestrovskou party obléct tak, abyste vypadala sexy, ale zároveň se cítila skvěle. Jak tedy vybrat ten správný outfit? O Silvestrovském večeru se snad každá z nás snaží zapracovat na svém vzhledu a oblečení více než kdykoli jindy. Proto nikdy neuškodí pár tipů, jak toho dosáhnout.

PALL_12

PALL_5
TOPSHOP (patro 1) – šaty, čelenka, Orsay (patro O) – kožešina, Reserved (patro 0) – lodičky,

 
Experimentujete rádi? Milujete módu a trendy? Pak určitě přemýšlíte nad tím, co si na sebe obléct na Silvestra! My jsme to vyřešily za vás, inspirujte se a pořiďte si výrazné mini šaty ve zlaté barvě, která sluší blondýnkám i brunetkám. Áčkový střih zamaskuje kila navíc po Vánocích a dá vyniknout vašim přednostem. K podobným šatům se skvěle hodí černá kožešina, která vás zahřeje během chladné noci. Pokud chcete zazářit, nebojte se výrazných čelenek a rtěnek. K podobnému outfitu obujte lodičky na vysokém podpatku, které opticky prodlouží nohy a vyrazte oslavit příchod Nového roku v plné kráse.

PALL_6

PALL_7pietro filipi (patro 1) – overal, Calvin Klein Jeans (patro 1) – kabelka, MANGO (patro 1) – lodičky,

 
Dlouhé overaly jsou skvělou alternativou k šatům a sukním. Overaly s dlouhými nohavicemi mohou být velice šik a sexy! Velkou roli zde hraje především střih – pořiďte si overal, který obepíná křivky vašeho těla (to si však mohou dovolit jen štíhlé ženy, protože v něm neutajíte ani deko), nebo takový, jehož horní část představuje svůdně střižený top. Na přitažlivosti dodávají overalům i doplňky! Podpatky jsou nutností – kabelka a výrazné šperky pak už jen dokreslují vaši svůdnou silvestrovskou auru!

PALL_8

PALL_4
TOPSHOP (patro 1) – kalhoty a top, Baťa (patro -1) – lodičky,

 
Pokud se chystáte slavit Nový rok a nejste fanouškem šatů ani sukní, pak zvolte kalhoty a top. Chcete zářit a blýskat se? Pak si pořiďte kalhoty s flitry, které jsou hitem zimní sezóny a stejně jako my oblečte výrazný top s třásněmi a třpytkami – perfektně doplní celkový look. Protože je outfit sám o sobě výrazný, šperky již nepotřebujete, vystačíte si s výraznou rtěnkou a dobrou náladou.

PALL_13

PALL_9 C&A (patro -1, 0) – šaty, Promod (patro 0) – vesta, MANGO (patro 1) – náramky,

 
Párty v klubu je jednou z možností, kde slavit příchod Nového roku. Mimo jiné se ale také jedná o událost, která vysloveně křičí, že je úplně jedno, jak moc venku mrzne, uprostřed tanečního parketu to bez koktejlových šatů zkrátka nejde. Právě tato noc nabízí možnost ukázat extravaganci tvého šatníku. Skrýváš-li v něm dosud nenošené flitrované šaty, Silvestr je ideální příležitost k jejich využití. Důležitou součástí celého outfitu jsou také doplňky. Pamatuj, že čím víc zdobené a výrazné šaty jsou, tím nenápadnější by bižuterie měla být.

PALL_10

PALL_11Calvin Klein Jeans (patro 1) – šaty, náramek, CCC boty (patro -2) – lodičky,

 
Jestli milujete jednoduchý minimalistický styl, pak v tomto duchu zvolte i šaty, ve kterých můžete oslavit příchod Nového roku, nejdůležitější totiž je cítit se přirozeně a ve své kůži. Černé šaty z kvalitního materiálu, asymetrický střih s průstřihy a zajímavým lemováním, outfit doplňte lodičkami a výrazným šperkem. K podobnému outfitu vyčešte vlasy a zvolte výrazné líčení. Černé šaty jsou nadčasové a nikdy nevyjdou z módy, mít v šatníku alespoň jedny pořádné a kvalitní, které vám sedí, je základ. Vynosíte je nejen na oslavy, ale také schůzky či do divadla. Podobný model můžete vždy ozvláštnit šperkem, výrazným doplňkem nebo sakem.

PALL2

PALL3Orsay (patro O) – šaty, MANGO (patro 1) – lodičky, šperky

 
Třpytivé šaty do áčka v barvě stříbra jsou luxusní, velice efektní a na silvestrovský večírek doslova jako stvořené. Trápí-li vás navíc širší spodní partie těla, tyto šaty s mírnou áčkovou sukní klasického střihu, které mají naznačený pas, jsou jako stvořené právě pro vás. Základní pravidlo zní: metalický kousek doplňte něčím decentním, ať není výsledek přehnaný.

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat
14.8.2015
Od Petera