Nespoutaná skateová jízda!

24.5.2015

Skateři, skaterky a lifestyloví nadšenci vyznávající skatestyle – byli jste už  v „Mekce“ skateové módy, v prodejně VANS v PALLADIU? A víte, co vám nabízí teď na přelomu jara a léta?

Jestlipak víte, jak stará už je vaše oblíbená legendární značka VANS a kdo se skrývá za jejím vznikem? Značku založil v roce 1966 Paul Van Doren se svým bratrem Jamesem v Anaheimu v Jižní Kalifornii. Říká se, že ráno v otevírací den měli bratři v nabídce jen tři druhy bot, od každého pouze jeden pár, ale už dvanáct zákazníků 🙂 Bratři nelenili a ten samý den odpoledne měli připravených všech dvanáct párů pro své první odběratele. Neměli ale dost peněz na vrácení, tak dali boty zákazníkům s tím, aby přišli zaplatit druhý den. Zdroje tvrdí, že všech dvanáct opravdu přišlo zaplatit.

paul-van-doren

Po skoro 50 letech od založení VANS nabízí tato značka ve stejnojmenné prodejně v PALLADIU mnohem větší výběr bot, když vedle skateových „klasik“, kterými jsou VANS Authentic, nabízí boty v kolekcích z různých materiálů a vzorů, všechny si ale zachovávají původní kvalitu a preciznost manufaktury zaručující odolnost a dlouhou životnost.

DSC_1369-WEB

KOLEKCE JARO 2015

Letošní jaro je podle VANSu hravé a barevné. Boty tak ladí do originálních vzorů, které ve spojení s klasickými kombinacemi působí překvapivě a nápaditě. Například kolekce S15 je „výletem do 80. let“ a kultury této doby, která překypovala sytě barevnými motivy autentickými právě pro tuto dobu. Pro hravé pány jsou určeny i hravé boty. 🙂 Mě zaujaly třeba designové vzory, které jsou inspirovány ilustracemi z dětských knížek či květinovými vzory v rozličných variacích. Jsou zázrakem z dílny londýnského Liberty Art Fabric, se kterým Vans spolupracuje už poněkolikáté.

Vans-Classics-Van-Doren-Collection-for-Spring-2015-1024x682

libertypair_pravé

I dámská kolekce obuvi S15 přináší kombinace barevných vzorů a materiálů, ze kterých si vybere opravdu každá skaterka a vyznavačka takového lifestylu. Třeba kožená varianta může v kombinaci s elegantním outfitem vytvořit chick look! Letošní jarní dámská kolekce je hlavně proužkovaná, puntíkovaná, květovaná, prostě pestrá. Ale nazapomíná ani na extravaganci v podobě metalických barev.

vans-classics-2015-spring-slip-on-collection-0

metal

Decentnější je kolekce STYLE 36, ve které najdete super boty na užší podrážce ve stylových pastelových barvách.

pastel

Specialitou pro fajnšmekry je kolekce bot OVERWASHED. Ty jsou určeny pro všechny, kteří nesnesou, když jejich boty vypadají nově a mají radši přepraný a lehce opotřebovaný vzhled. Tyhle boty vyzařují vintage atmosférou se svým úžasným a autentickým provedením!

vans-california-washed-pack-1

V prodejně VANS v PALLADIU můžete kromě bot vybírat i ze širokého sortimentu skateového a lifestyle oblečení a doplňků pro ženy i muže.

DSC_1363-WEB

V aktuální pánské kolekci oblečení je zřetelná inspirace army a vynikají vintage potisky triček. Samozřejmostí je také řada doplňků od čepic a batohů až po ponožky, které dotvářejí dokonale nedokonalý a uvolněný styl, který je pro VANS charakteristický.

DSC_1379-WEB

DSC_1374-WEB

Jarní dámská kolekce je inspirována 90. léty, uměním, hudbou, cestováním a módou. Vytváří nezávislý, kreativní styl nespoutaných žen, které VANS obléká. Grafické potisky palem a květin a kombinování materiálů zaručuje jedinečnost, zatímco respektování siluety zachovává ženský look. V širokém sortimentu naleznete trička, sukně, kalhoty, mikiny, lehké bundy, ale i tašky s hravými barevnými výtlaky či kšiltovky.

DSC_1359-WEB

Nejen zarputilým příznivcům skatu nabízí značka VANS množství sportovně lifestylových produktů, které v kombinaci s basic nebo elegantními kousky dávají outfitu trendy a neotřelý směr v jízdě životem. Tak, jak si jí užívají kluci na videu 😉

Peter
Mohlo by vás zajímat