Trendy kabáty podzimu a zimy 2018

27.11.2018

Chápeme, že už se nemůžete dočkat, až bude zase jaro a léto, ale zima teprve začíná, a tak se pojďme zabývat podzimní a zimní módou. Kabát je zpravidla tím, co oblékáme každý den, proto by měl splňovat určité parametry, aby se brzy neokoukal a neobnosil. Hlavní je především důraz na kvalitu materiálu a také skvělý střih. Návrháři se stále shodují na oversize stylu a délkách ke kotníkům. Patrný je ale i důraz na siluetu pasu, tedy trend, který se ze šatů plynule přenáší i na kabáty.


1. Kostka a barvy

V Čechách se s barvami moc neexperimentuje. Většina z nás dává přednost univerzálním odstínům, jako je bílá, černá, béžová, šedá nebo hnědá. Pokud jste tento případ, nemusíte věšet hlavu, protože tyto klasické odstíny jsou pořád v kurzu. Jestli se chcete odvázat, sáhněte po červené, vínové, šedozelené, žluté barvě, skvěle vypadají barevné kostkované kombinace!

 

Kabát a top – RESERVED (patro 0), sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1),  džíny – Levi´s (patro –1), kabelka – vlastní, boty – Baťa (patro –1)

2. TEDDY kabát

Letošní zima má být perná, proto určitě zvažte i kabát s kožíškem. Ten vás zachrání před mrazem, ale zároveň vám dodá módní šmrnc. Je jen na vás, jestli dáte přednost (pravému či umělému) kožešinovému límci, kožešinovým rukávům nebo extravagantně huňatému oversize kabátu, který je letos hodně trendy. Barvu volte hnědou a velbloudí.

 

Kabát – MANGO (patro +1), sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1), kabelka a boty– vlastní, mikina – Marks and Spencer (patro 0, +1), džíny – Levi´s (patro –1), 

3. Bílá je stále v kurzu

Elegance je hlavně pro ženy, které pracují v kancelářích a do práce musí nosit kostýmky či jiný striktně předepsaný dress code. K lodičkám se dokonale hodí elegantní kabátky a je přežitkem si myslet, že musí být jen v přísné černé barvě. Zkuste světlou béžovou nebo bílou barvu. Letos je bílá barvou zimy, tudíž se nebojte ani celobílých či světlých outfitů, na ulici tak budete hezky zářit.

 

Kabát a svetr – RESERVED (patro 0), Boty – MANGO (patro +1), sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1), kabelka – vlastní, džíny – Levi´s (patro –1), 

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat